17.11.2010

Vine ministrul de pe facebook la Bacau!

Abia am scris despre ministrul comunicatiilor ca are cont pe fecebook si ghici cine vine in Bacau? Exact el! Si cred ca ma duc sa vad ce are de spus.

Societatea Naţională de Radiocomunicaţii RADIOCOM organizeaza o conferinta la Oneşti, vineri, 19 noiembrie 2010, ora 13:00, la Sala de conferinţe a Hotelului Trotuş, pentru a testa împreună SERVICIILE BROADBAND de tip WiMAX, o tehnologie de ultimă oră în domeniul comunicaţiilor.

Evenimentul “ Oneşti pătrunde cu WiMAX în noua eră a comunicaţiilor” este un proiect marca RADIOCOM, primul dintr-o serie de investiţii ce va dărui un nou chip comunităţilor locale.

Cum va spuneam, la  manifestare va fi prezent Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, domnul Valerian VREME care susţine demersul RADIOCOM de sprijinire a modernizării societăţii româneşti, prin
introducerea unor servicii de comunicaţii în pas cu tehnologia.

Oraşul Oneşti va deveni un centru de excelenţă în domeniul telecom. Beneficiile le vor resimţi atât comunitatea oamenilor de afaceri, cât şi locuitorii oraşului, care vor avea acces la Internet de bandă largă şi servicii de telefonie de ultimă generaţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin