02.11.2010

TrancENDancE with Tempo Giusto, Snatt & Vix @ Club Kremlin

Tempo Giusto, unul dintre cei mai prolifici artisti din Finlanda care a revolutionat muzica dance electronica, ajunge pentru prima data in Romania, in cadrul unui eveniment marca TrancENDancE (TND) si sustinut de Trancearena.ro, de data aceasta la Bacau, Club Kremlin - pe 6 Noiembrie 2010.

TrancENDancE with Tempo Giusto, Snatt & Vix @ Club Kremlin - 06.11.2010

In ciuda faptului ca este un nume nou pe scena EDM, munca si colaborarile lui Tempo Giusto au ajuns sa fie
sustinute de o lista lunga de dj si artisti, pe care se regasesc Tiesto, Markus Schulz, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Will Holland, Solarstone, Matt Darey, Cor Fijneman, Marcus Schossow, Thomas Sagstad, Mark Eteson, Tom Colontonio, Mr.Sam si multi altii.
In 2010, suntem martorii ascensiunii artistului spre ceva extraordinar, fiind sustinut de Ferry Corsten, cu aparitii pe cele doua editii ale compilatiei Once Upon A Night ('Metropolitan' - track inclus pe prima editie OUAN si Stockticker - cu Ima'gin - pe cea de-a doua editie OUAN). Dar artistul caracterizat de un sound ''clubby progressive'' nu incheie anul aici, ci este hotarat sa demonstreze ca poate sa duca muzica pe cele mai inalte culmi, lansandu-si albumul de debut 'Premiering In Theaters', alcatuit din 14 piese atent selectate si compuse cu pasiune pentru muzica si indemanare meticuloasa in ultimii doi ani demne de un licentiat in inginerie audio si inregistrari.

Tracklist Tempo Giusto - 'Premiering In Theaters':

1. For That Someone

2. Alive feat.Minnamarie

3. Envision, Hold Me

4. Paysage De Reve

5. Citizen Kane

6. Diesel

7. Matheo

8. Stockticker with Ima'gin

9. Inside The Bottle

10. Apocalypse

11. Ground Zero

12. Flamingo

13. Jekku

14. Coma

YouTube album sampler: http://www.youtube.com/watch?v=TDXL02dMPZQ


Evenimentul TrancENDancE din Club Kremlin va promova albumul de debut semnat Tempo Giusto, si intitulat 'Premiering In Theaters', lansat la Echelon Records, pe 12 octombrie! Tempo Giusto ofera acum publicului din Romania sound-ul sau caracterisitc in forma sa cea mai pura, dar si mai imbogatit pe unele piese, combinand dinamismul melodic cu o frenezie salbatica. ''Tempo Giusto este in drum spre ceva mare si extraordinar!'', spunea Marcus Schossow.

Alaturi de Tempo Giusto, vor mai mixa si rezidentii TrancENDancE: Snatt & Vix.

Bilete la intrare - 15 RON
Ora de start : 22:00
Club Kremlin - Central Plaza, Bacau - Str. Erou Ciprian Pintea, nr.29
Rezervari : 0758.68.68.78

http://www.clubkremlin.ro/
Join this event on Facebook:

http://www.facebook.com/event.php?eid=135514819833287

Sursa: http://www.trancendance.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin