12.11.2010

Toti pentru unu si unul pentru toti

Intr-un cartier bacauan. Intrebare de baraj: Cati muncesc in prima poza? Da, unul. Pe sistemul cu care ne-am obisnuit ca unul sa munceasca si restul sa priveasca, s-a desfasurat si taierea unor copaci situati  printre blocuri.

Acum cine-i vinovat? Sistemul romanesc de munca impreuna cu proasta gestionare a timpului,  sau Directia de Spatii Verzi pentru ca le-a dat doar o drujba? Eu cred ca amandoua.

Nu vreau sa fiu rautacios, ca au si muncit oamenii. Dar mai exista o probema. Treaba au inceput-o la 7 dimineata. Oamenii au fost treziti intr-un zgomot infernal. Dar dupa ora 11 s-a cam stat. Am mai multe poze de la ore diferite. Am postat doar doua mai relevante.Pai daca muncim doar 3-4 ore, de ce nu incepeti mai tarziu si nu mai deranjati oamenii la 7 dimineata?

O poza cat o mie de cuvinte ce poarta titlul : "Toti pentru unu si unul pentru toti"


Si pe principiul "romanul s-a nascut artist" a urmat "Masa Tacerii"

4 comentarii:

  1. Malinescu Marius12.11.2010, 12:18

    La echipele astea ale Primariei mie imi place la nebunie de tipul care supervizeaza echipa. Este putin mai bine imbracat, atitudine si alura de functionar si este periat de catre limbocul principal al echipei. Practic el stabileste norma de munca si implict banii.

    RăspundețiȘtergere
  2. munca munca si iar munca .... se vede ca , cei din primarie au grija ca aceste personaje sa isi imbogatzeasca cultura generala citind zilnic ziarele......foarte tare...uite de ce nu doar Bacaul ,dar toata Romania se duce d vale ..Asta ne este neamul ... ori nu ai de munca ori ai si nu ai ghef......

    RăspundețiȘtergere
  3. Tota lumea vede doar munca si iar munca, sunte-ti toti micuti robotei creati de societate. Dar cu natura ce o distrugem cum ramane???...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin