17.11.2010

Reflexo-Vital Bacau - Masaj de relaxare: remediu si placere

Masajul este un mod natural de relaxare şi de stimulare a corpului şi a spiritului. Dupa o perioda dificilă aveţi nevoie de un masaj relaxare pentru a scăpa de stres şi a vă recăpăta energia.

Masajul de relaxare asociat cu reflexoterapia va ajuta la eliminarea stresului, eliberarea tensiunilor musculare, recăpătarea energiei, tratarea a peste 50 de boli (psoriazis, obezitate, celulita si vergeturi, rinită şi sinuzită...), stimularea circulaţiei sanguine şi limfatice. (detalii: Reflexo-Vital: Sedinte masaj relaxare - Detalii pe: Reflexo-Vital: Sedinte masaj relaxare 

Destindere profundă - masaj de relaxare asociat cu aromoterapie

Chinezii şi arabii spun despre uleiurile esenţiale că sunt „sufletul” florilor. Cunoscute de sute de ani şi recunoscute ştiinţific în prezent, uleiurile esenţiale sunt extracte naturale de plante cu o eficienţă dovedită atat pentru sănătate cât şi pentru frumuseţe.

Destinate relaxării trupului şi sufletului, aromoterapia se bazează pe principiile active ale plantelor, ale fructelor, ale lemnului etc. Se poate spune pe scurt: milioane de flori într-o sticluţă minusculă. Imagineaza-ti: este nevoie de distilarea unei tone de petale de trandafir pentru a obţine un flacon de 30 ml de esenţă. Se folosesc flori precum rozmarinul, mentă sau orhideea dar şi moscul, lemnul dulce sau copacul de ceai. (detalii: Reflexo-Vital: Uleiurile esentiale: frumusete, relaxare si sanatate -Detalii pe: Reflexo-Vital: Sedinte masaj relaxare

Reflexoterapia - ameliorare si sanatate

Talpa piciorului este un organ extraordinar de sensibil ce are capacitatea de a percepe senzatii tactile dar si energii subtile. La nivelul talpilor se gasesc mii de terminatii nervoase care trimit, in fractiuni de secunda, impulsuri de informatie de la picioare la creier. Starea in care se gasesc talpile picioarelor influenteaza felul in care ne simtim.

Prin masaj reflexogen (reflexoterapie) se faciliteazã circulatia sanguinã si transportul toxinelor spre organele de eliminare sau detoxifiere. Perturbarea circulatiei în zonele reflexe face ca suferinta organului corespunzãtor sã avanseze. Masarea zonelor reflexogene pe parcursul a mai multor sedinte, implicã fisurarea cristalelor de toxine, a depunerilor pe care circulatia sanguinã le va trimite spre organele de eliminare, îmbunãtãtind starea de sãnãtate. Buna circulatie sanguinã este vitalã pentru fiecare organ sau zonã din organism, deoarece transportã material nutritiv, hormoni, anticorpi, oxigen, deseuri metabolice si alte substante neidentificate încã. (detalii: Reflexo-Vital: Reflexoterapie - ameliorare si tratament -Detalii pe: Reflexo-Vital: Sedinte masaj relaxare Reflexo-Vital este un centru in care toate aceste practici expuse sunt aplicate zi de zi, un centru in care relaxarea si linistea sunt asigurate prin sanatate. "Avem o pasiune pentru arta masajului şi ştiinţa înfrumuseţării corporale. Telul nostru este de a reda frumuseţea trupului si de a-l menţine sănătos". 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin