08.11.2010

Ministrul de pe facebook

Actualul  ministru al Comunicatiilor este plecat din Bacau. Valerian Vreme a fost nominalizat de premierul Emil Boc pentru sefia Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale in toamna lui 2010. Ca dovada ca este in pas cu moda, ministrul foloseste intens reteaua de socializare facebook si chiar le raspunde vizitatorilor. Cand vreodata am fi crezut ca mesajul nostru  poate ajunge asa de repede la un ministru. Ce vremuri.... 

Fost deputat PDL Valerian Vreme a lucrat intre 1987 si 1992 ca inginer depanator de calculatoare la filiala din Onesti a companiei IIRUC, dupa care si-a lansat propriul business, firma uM-Soft.

Din 2000, Valerian Vreme este administratorul grupului de firme uM-Soft & Microtec Onesti.

De pe  contul sau de facebook aflu urmatoarele: "Saptamana trecuta am primit la Minister cativa oaspeti mai "speciali": 40 de copii din comuna Livezi au venit sa-i povesteasca Ministrului cum se vede lumea prin ochii lor.
I-am primit cu mare drag, i-am ascultat si le-am spus ca ii astept sa creasca, sa studieze si sa se intoarca peste cativa ani pentru a face parte din echipa Ministerului"





Sau cu ocazia sosirii Dianei Chelaru in Onesti dupa victoria obtinuta. "Aseara, in Aeroportul 

Otopeni, am intalnit-o pentru prima data pe Diana Chelaru, gimnasta onesteanca, vicecampioana mondiala.Am fost sincer emotionat sa descopar atata ambitie, tarie si dezinvoltura intr-o persoana atat de mica si firava.Bravo ei! Sunt mandru de onestenii mei!"
 
Ministrul cu Diana Chelaru
In februarie lui 2009 va scriam despre alt fost ministru, Tudor Chiuariu, cu cont pe Hi5. la vremea respectiva fiind pe val acea retea de socializare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin