10.11.2010

Parazitii si Loco Briggada in Club Privilege

 Sambata, 13 noiembrie, orele 23, Club Privilege Bacau ii are ca invitati pe baietii de la Parazitii. Intrarea este gratis pentru fete, precum si pentru studenti, intrarea realizandu-se pe baza legitimatiei de student. Pentru restul persoanelor intrarea este 15 ron.


Vineri,  12 noiembrie, Tech-No-Night revine in Club Privilege din Bacau cu un proiect de succes in lumea de club din Romania si Europa atat prin productii cat si prin seturi, inepuizabilii Loco Briggada si cu o seara in care va
domina muzica funky si nu orice stil, ci anume Chicago House, aici incluzand Chicago acid, Jackin' House si Jazyy, Stilul mai putin cunoscut pe piata romaneasca de club, dar un stil care in schimb a stat la baza multor productii de succes care s-au regasit in topurile unor mari dj precum Mark Farina, Jt Donaldson, Dj Sneak, Jason Hodges, etc.

Melodicitatea si dinamica antrenanta a acestui curent house pe care Loco Briggada il va aduce in prim planul petrecerii noastre, este cel mai indicat mod, pentru publicul doritor de distractie, de a is petrece seara de vineri.

Mentionam ca intrarea este gratis pentru fete, precum si pentru studenti, intrarea realizandu-se pe baza legitimatiei de student.
Pentru restul persoanelor intrarea este 10 ron.

10 comentarii:

  1. vin in bacau parazitii? super tare

    RăspundețiȘtergere
  2. doar studentii care invata la o universitate din bacau beneficiaza de gratuitate la intrare ?

    RăspundețiȘtergere
  3. ne lasati odata cu loco brigadierii aia , s-a saturat bacaul de ei , numai esecuri . Sunt proiecte mai bune in bacau .

    RăspundețiȘtergere
  4. Vin in Bacau Parazitii :D
    Nu , toti studentii au gratuitate la intrare trebuie doar sa aiba la ei carnetul de student sau orice legitimatie care atesta ca este student :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Catre anonim 3. Ce ai cu Loco Briggada??
    Restul "proiectelor" care s-ar portivi pentru clubul asta care ar mai fi ??? restul card ca ar merge la Zebra, dar care oricum nu au oameni decat la cate un nume mai rasarit. Bietii au un stil funky si vesel, se distreaza oricine pe muzica lor, facut show-uri in cluburile unde au fost, au tinut lumea pana dimneata, respect lor. Nu mai fii frustrat.

    RăspundețiȘtergere
  6. loco brigata : spargatori de petreceri, pe unde au fost au inchis cluburi...mai ales laurentiu ... pacat de locatie ca e eleganta

    RăspundețiȘtergere
  7. care lume mai?aia 10 oameni de aseara.curiozitatea m-a facut sa trec pe acolo si nu era mai nimeni.hai sa nu ne mai mintim :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Jale ce de barfitori atotcunoscatori pe aici !! Nici nu stiti cate urechi aveti si barfiti pe toata lumea si va dati mari specialisti !! Mai ales ultimii 2 anonimi intuiesc ca sunt niste celebritati ale cluburilor,bine informati si foarte pertinenti !! De ce nu va vedeti voi de jucariile voastre si mergeti la club undeva pe la Garleni sau pe la taranoaia ca sincer acolo este locul vostru !!
    Nu mai dezinformati lumea aiurea si ramaneti in cloaca de unde ati aparut !!
    Eu am fost aseara la 1 si in Kremlin si in Privilege si erau intre 50-80 clienti in ambele locatii !! Adevarul este ca nu mai iese lumea din casa vineri,nu mai sunt bani si marea majoritate iese sambata si aleg locatiile cu evenimente sau unde se simt in siguranta ( la gramada sau nu ).
    Laurentiu este un tip simpatic care vorbeste mult dar stie muzica- nu vreau sa fac comparatii cu altii,as deveni la fel de penibil ca ultimii anonimi atotcunoscatori si ''curiosi '' !!
    Sincer locatiile din Bacau nu au nevoie de specimene ca voi !!! Respectati pe cei ce au avut curaj si bani sa faca locatiile respective !! O seara buna.

    RăspundețiȘtergere
  9. Super atmosfera aseara la PARAZITII !!! bravo baieti

    RăspundețiȘtergere
  10. cea mai reusita seara privilege....si ca atmosfera si ca invitati si multa lume am observat...bravo baieti

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin