12.11.2010

Informatii despre Alzheimer

Fundatia "Parintilor Nostri" desfasoara o campanie de informare duminica, 14 noiembrie 2010, in incinta Hello Shopping Park, Bacau, intre orele 9 :00-18 :00.

Fundatia Parintilor Nostri cu sediul in Cosmesti Vale, judetul Galati, ofera consiliere gratuita familiilor bolnavilor
de Alzheimer si desfasoara campanii de informare despre boala Alzheimer si efectele ei. Unul dintre scopurile noastre este de a ajuta familiile sa isi ingrijeasca bolnavii la domiciliu si in acelasi timp sa se protejeze pe ei insisi de efectele acestei boli. Ca urmare a numeroaselor solicitari venite din partea apartinatorilor, constatam ca este imperios necesar infiintarea unui centru de primire cu caracter permanent si de zi. Printr-o ingrijire adecvata si terapie ocupationala, abilitatile si respectul de sine pot fi pastrate ridicand calitatea vietii bolnavului.

Personalul fundatiei va fi prezent cu un stand si va imparti materiale care contin informatii despre boala Azheimer, precum si despre ajutorul pe care Fundatia Parintilor Nostri il ofera bolnavilor si familiilor acestora in lupta cu aceasta boala devastatoare. Cu cat oamenii cunosc mai bine aceasta maladie cu atat le va fi mai usor sa se confrunte cu ea. De aceea contam pe suportul dumneavoastra in aceasta campanie de informare.
Haideti impreuna « Sa nu-i uitam pe cei ce uita » !

Un comentariu:

LinkWithin