04.11.2010

Petreceri gratis pentru studenti !

Vineri 5 Noiembrie 2010 ora 23:00 Tech-No-Night va asteapta in noul Club Privilege situat in Bacau, la petrecerea intitulata "The Mixmeisters Back In Town", invitati fiind Las Yeso si Elchinsoul, doi dj si producatori care au incantat, de-a lungul timpului, publicul din cluburi cu seturi vesele si energice.
Cei doi revin in Bacau, propunand iubitorilor de muzica elctronica, cele mai noi productii ale caselor de discuri din Romania si strainatate, stilul dinamic abordat, recentele influente de muzica retro, jazz si swing combinate cu latino house si tech house.
Pret intrare 10 lei.
Doamnele, precum si studentii pe baza carnetului de student beneficiaza de intrare gratuita.



 Sambata la Emil Lassaria , pret bilet 15 RON , iar doamnele si studentii pe baza legitimatiei de student intra gratis !

2 comentarii:

  1. Am desoperit acest blog abia anul acesta si pot sa spun ca e minunat, am gasit atat de multe informatii despre orasul unde m-am nascut (dar unde nu am copilarit, caci parintii mei erau profesori intr-un sat din judetul Bacau) si de care ma leaga nenumarate amintiri, mai cu seama din liceu... Felicitari Inima Bacaului! As avea insa o intrebare. Cand eram copil un loc din Bacau absolut ma vrajea: Parculetul Copiilor sau Oraselul copiilor parca se numea. Ce s-a intamplat cu el, mai exista?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!

    Din pacate nu mai exista in stadiul cum era pe vremuri. Iarna trecuta a fost depozitata zapada acolo. A fost mutat cativa metri, intr-o laterala a Bazinului de inot. Dar in decembrie anul acesta va fi gata "parcul Olimpic" tot in acea zona.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin