25.11.2010

Balul Bobocilor Universitatea "Vasile Alecsandri"

Aseara a avut loc balul Bobocilor al Universitatii "Vasile Alecsandri" Bacau . Primul lucru care trebuie sa-l precizez este ca a fost mult mai reusit fata de anul trecut. Deci s-a muncit mai mult. Sonorizarea a fost buna, tema aleasa a fost interesanta -  "Moulain Rouge, deci s-a tinut cont de ce nu a fost bine anul trecut, in special decorul care a fost frumos anul acesta.


Ca invitat special  s-a numarat si Margineanu. Inainte nu ma incanta , dar dupa concertul de aseara impreuna cu banda lui, pot spune ca am devenit fan! Au facut show baietii. Prezentatorul balului a fost Bogdan Nita. Au mai fost Adi Bobo, Lara, Trupa de dans Activision, Vali de la Teatrudekartier si altii. O nelamurire mai am : daca tot s-au dat mari la inaugurarea teatrului ca s-a montat sistem de incalzire, ar putea sa ii dea si drumul, pentru ca am cam facut frigul, ca sa nu mai zic de concurenti care erau imbracati sumar.


Si acum, locurile:

Miss Boboc : Prisecaru Andreea Georgiana
Miss Liga Stud.: Eremia Veronica
Miss popularitate: Adiaconitei Georgiana

Mister Boboc: Balaita Vlad
Mister Liga Stud: Badita Radu
Mister popularitate: Ichim Stefan


In concluzie a fost bine. Feliciari si Ligii Studentesti! Ne revedem in 2011.


Si un  mic video de la GhidulBacaului.

5 comentarii:

  1. au mai fost : Miss ELEGANCE - Eremia Veronica
    Mister Style - Balaita Vlad

    RăspundețiȘtergere
  2. Is curios cine o scris articolul asta?
    Ce ti s-o parut asa de reusit?A fost ingrozitor!Cica s-a muncit mult.ce folos daca o fost sonorizarea buna. Tot respectu pentru MARGINEANU o racut tot,cred ca daca nu venea el aveati sala goala!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimule de la 27.11.2010, 23:10 u esti nul din cei care huiduiau ,care lipeau gume sub scaune sau mancau seminte si aruncau cojile pe jos .

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-a placut anul acesta a fost super in comparatie cu anul trecut . o singura problema ...frigul din sala in rest bravo organizatorilor si ne vedem la anul

    RăspundețiȘtergere
  5. 9oRazvan crede-ma ca am trecut de varsta aia in care lipeam gume pe sub scaune.si faza cu huiduielile nu cred ca ma incadrez acolo pentru ca stu sa apreciez uratul si pe urma frumosul.
    P.S-nu mestec guma!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin