13.11.2010

Te vad sau nu te vad ?

Am discutat cu mult timp in urma cu Kristofer in legatura cu oglinzile din circulatie si i-am povestit ca pregatesc de mult un articol. De cand am infiintat site-ul am cautat prin Bacau intersectiile cu oglinzi. Cei cu vechime rutiera cunosc depre ce este vorba si anume acele oglinzi convexe care te ajuta intr-o intersectie sa ai  o vizibilitate marita. Pe vremuri erau cateva prin Bacau. Au fost multe accidente cauzate de lipsa vizibilitatii, iar o oglinda convexa ar fi ajutat.

Prima oglinda pe care am gasit-o in Bacau a fost, ghiciti unde? Spre casa fostului primar, Dumitru Sechelariu. (coincidenta, normal). Nu gasesc poza dar am sa o mai caut. Dupa un an, am  mai descoperit una in fata la Pambac, pe calea Moinesti. Kris a mai pozat una la Mec. (aia nu se pune pentru ca e proprietate privata).

Astept de la voi sa-mi dati un mail sau un comentariu, daca mai stiti locuri cu oglinzi prin Bacau.


Eu am gasit cateva locuri in care ar fi nevoie urgent de aceste modalitati. Pe aceasta cale fac apel la Politia rutiera bacauna sa identifice locurile in care ar fi binevenite aceste oglinzi, deoarece vor scadea numarul de accidente si  traficul va fi  mai usor. Multumim!

4 comentarii:

  1. Mai este o oglinda de acest gen in intersectia de la Izvoare, cum iesi si faci dreapta spre podul care duce la Ura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai stiu eu una la intersectia Trecatoarea Holtului cu Tecuciului (zona targului de masini)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ar fi sa fie una si din piata nord spre selgros e aiurea tare drumu parca era una dar nu se vedea nimik

    RăspundețiȘtergere
  4. O tema care merita urmarita. E bine ca ai deschis subiectul, du-l pina in pinzele albe, adica pina se schimba ceva in bine. Succes!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin