26.11.2010

No Mercy si Budoar Show in Club Paradise Bacau

Vineri, 26 noiembrie 2010, Paradise Club deschide seria petrecerilor cu “No Mercy” iar sambata, 27 noiembrie  va fi o seara interzisa minorilor cu  “Budoar Show XXX“.
Adresa: Strada Vasile Alecsandri (langa restaurantul Curtea Veche)

7 comentarii:

  1. Altii care reinventeaza roata, pardon, clubul?
    Deja 2 esecuri in toamna asta. Asta e al 3-lea ?
    Deja scrie cocalari club pe el.... Ce a ajuns Bacaul asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi care tot barfiti atat ganditi-va ca sunt cam multi contra unuia - Kremlin !! Si o sa fie mari surprize in curand !! Se strange latul usor !
    Mai vorbim de rateuri mai incolo .... specialistilor !!

    RăspundețiȘtergere
  3. ti se pare ma ca m-am bucurat ca a fost inca un rateu? ai o problema mare nene care tot ameninti pe aici.

    doare pe multa lume ca toti incearca dar nimeni nu reuseste sa sara peste kremlin , sa vina cu ceva in materie de show care sa-i loveasca. sa lasam amenintarile pt cei care nu pot ca sa nu le zic "impotenti".

    pricipiul de baza al patronului bacauan : a murit capra vecinului? daca nu , sa moara !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pricipiul cu '' capra vecinului'' e gresit inteles de unii .Intr-un oras cum este Bacaul pot conlucra bine mai multe cluburi !!Nimeni nu a reinventat ''roata sau clubul''! Este loc pentru toata lumea,cu rateuri sau fara rateuri,dar la rautatea unora nu poti sa ramai impasibil !!
    Fiecare face ce stie si cum stie,dacat sa blamam si sa criticam mai bine sa dam sugestii,sa incercam sa schimbam opinii,nu toti sunt bogati sa aduca super trupe pe bani multi,sau intuiesc ce vrea ''piata'' la un moment dat,bine mai era cand exista numai unul pe piata si erau evenimente bune la cate 2 luni nu ? Acum cand sunt mai multi tot nu e bine,ii catalogam ca ''cocalari'' etc !! De asta stam pe loc si nimic nu merge bine,ca suntem buni la critici si.......atat !!! Din nefericire ''impotenta'' unora se vede in comentariile jalnice facute din pacate pe un forum respectabil !!
    Sa fii sanatos '' ma'' ultimule anonim si fata de tine chiar poate sunt un '' nene '' !!

    RăspundețiȘtergere
  5. "Apropo de capre", pardon de cluburi, daca tot veni vorba despre vecini, hai sa ne uitam peste gardul altor orase de talia Bacaului, la acest capitol si vom constata ca suntem in epoca de piatra la capitolul petreceri. Artisti invitati care nu-si au locul in cluburi, petreceri cu teme stupide, la care bineinteles nu au priza la public, plus ca s-au deschis cluburi in momentul in care lumea nu mai are bani de cheltuit pe asa ceva, sau foarte putini si iese o data pe luna sau mai rar. Acum ceva vreme erau in Bacau vreo 10 - 12 cluburi si era lume pentru toate, cu diverse genuri de muzica, de la manele la retro...etc, poate asta va zice ceva patronilor de cluburi care se dau cu capul de pereti ca nu au clienti si vor sa fure clientii altora. Domnilor patroni, puneti-va creierele la treaba si diversificati, asa poate reusiti sa atrageti lumea in cluburile in care ati investit o gramada de bani.

    RăspundețiȘtergere
  6. care ar fi temele la care publiculsa reactioneze,vrem calitate dar consumatie mica.ce usor este sa comentezi sau sa ne dam cu parerea,dar atunci cand investesti bani multi si nu se apreciaza.mentalitatea omului este sa nu mearga si in alta parte ca se imbogateste,de asta nu mergem inainte.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin