13.11.2010

Deschidere Club Gandhi Bacau

Asa cum v-ati obisnuit, blogul Inima Bacaului anunta  in premiera noutatile orasului. 

Asadar, vineri, 19 Noiembrie 2010, se deschide un nou club in Bacau. Club Gandhi  ne invita la petrecerea de inaugurare unde invitatul special va fi Delia Matache.



Sambata, 20 Noiembrie 2010, Club Gandhi te invita la o petrecere alaturi de Elena Gheorghe, Matteo si Cristi Stanciu. In ambele seri, de muzica se va ocupa Dj Arnold.

Intrarea este libera pentru fete, pana la ora 00:00.

 Voi reveni cu detalii.

36 de comentarii:

  1. Pt cei ce manageriaza acest club : Cu ce vine nou acest club pt piata din Bacau?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu aceleasi tampenii. Nush ce se va alege de piata cluburilor din zona. Super distractie a fost la clubul din Magura, Storm, abia am venit si vreau sa zic ca de mult nu m-am mai distrat asa bine, nu a fost multa lume, dar a fost distractie si veselie.L-au renovat, au schimbat sunetul si muzica jos palaria, putin comert, in rest muzica de club in adevartul sens al cuvantului.merita incercata distractia si in alta parte. Bravo celor se ocupa de el. Si cei de la Privilege trebuie sa schimbe ceva. Am fost acolo sambata trecuta, cam putina lume, la fel ca la deschidere si locatia e super eleganta, dar muzica lasa de dorit, la fel k la Kremilin...deci ce sa alegi...???

    RăspundețiȘtergere
  3. Exat!!! Mai urmeaza peste 2 sapt sa se mai deschida inca un club!!! Acolo oare ce deschidere vor face? Nu mai ai unde merge sa dansezi pe muzica de club. Erau inainte locuri cu muzica mult mai buna, Khemia, The Door, West End. Pun la pariu k va fi un esec la fel k si "marea deschidere" de la Privilege.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa inteleg k "Zilele Bacaului" s-au mutat in cluburi ??? :)) Nu ne mai starneste nimic curiozitatea.

    RăspundețiȘtergere
  5. apar ca ciupercile dupa ploaie, astia toti cred ca o sa se imbogateasca ?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare de ce lumea din Bacau care ar vrea sa asculte muzica buna trebuie sa se deplaseze sute de km pt un artist gen Sven Vath, Marco Carola, Luciano??? Chiar si in cluburile de fitze din Bucuresti au loc nume mari din afara, la Fratelli la sf lunii este invitat o legenda al clubbingului mondial, Jose Maria Ramon - Ibiza Global Radio, un nume care este ascultat de zeci de milioane de ascultatori din toata lumea, jos palaria pentru initiativa! Managementul din cluburile Bacauane e la pamant si vina o poarta impresarii care vor sa bage pe gat publicului aceiasi si aceiasi artisti, deja am vaz un flyer de la chix clubul Privilege cu viitorii artisti, aceiasi care au fost si pe la Kremlin, normal ca nu se duce lumea decat la figuri. E jale cu voi, sunteti limitati rau de tot!

    RăspundețiȘtergere
  7. duceti-va la zebra ba spartilor si prafuitiva. @@@ SPARTILOR @@@

    RăspundețiȘtergere
  8. cand ai spus deja de magura..ai spus tot..esti un adevarat clubber ! Sunteti obisnuiti sa petreceti in beciuri in care stati si dati din cap, in loc sa invatati sa petreceti fara sa va manance nasul. In alte orase sunt cate 5-10 cluburi si nu mai e aceasi taraneala ca la noi...

    RăspundețiȘtergere
  9. @love Marco Carola a fost in Bacau. La Zebra. Cum au fost si alte nume la fel de mari. Si vor mai fi. Sigur.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu o floare o data pe an nu se face primavara, cat despre "prafuiti" cum le zice un anonim, ii prefer pe astia decat fitzele transpirate care put cand treci pe langa ei, betivii si betivele care trag pe nas si fumeaza iarba la baie in Kremlin. Asa ca sa nu vorbim despre cluburile cu lume buna, acolo sunt bani de prafuri nu la "prafuiti" in Zebra.

    RăspundețiȘtergere
  11. spre marea voastra dezamagire , in cluburi se invita "artisti" care sunt ceruti intr-un fel sau altul de marea majoritate a publicului. hai sa nu ne mai mintim si sa aruncam cu mizerie.asta e publicul din bacau , marea majoritate stiu doara radio si tv iar o mica parte din public cunoaste muzica si asculta altceva.

    faceti un eveniment "greu" pe bani multi in bacau si trageti linie dupa , veti fi dezamagiti.

    prefer sa nu mai sper la nimic bun de la nimeni din Bacaul asta sau din zona...prefer sa fiu realist.

    RăspundețiȘtergere
  12. eu abia astept sa se deschida

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca publicului atat i se da , atat stie si sincer artistii nostri au preturi total aberante fata de artistii de acelasi nivel din afara, vina e a impresarilor si a managerilor din cluburi, oricum totul se va intoarce impotriva lor fiindca acest gen de petreceri se vor banaliza si numarul de artisti de la noi e foarte mic, de aici si bataia asta intre cluburi pe care s-ar parea ca a castigat-o momentan un club.

    RăspundețiȘtergere
  14. Curios ce va fi si cu asta.. Oricum la putere tot kremlin ramane.. chiar dak s-a deschis si Privilege.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim inima ca ne tii la curent cu noutatile !

    RăspundețiȘtergere
  16. sper sa vina cu ceva nou,o sugestie Dan Ene si un public care sa nu asi etaleze achizitiile ci doar dorinta de a se simnti bine.

    RăspundețiȘtergere
  17. sper sa aiba un impact pozitiv si ca lumea o sa vina sa simnta muzica nu sa etaleze achizitiile

    RăspundețiȘtergere
  18. Mersi de anunt! Cum e acolo?

    RăspundețiȘtergere
  19. As vrea mai putin comertz si mai multi invitati de calitate...atat. In rest...plm...ne vedem acolo

    RăspundețiȘtergere
  20. unde este acest club?

    RăspundețiȘtergere
  21. Complex Royal Garden. Calea Moinesti 34. Cum mergi spre Margineni pe dreapta, fostul C.P.L.

    RăspundețiȘtergere
  22. e super clubul va garantez...

    RăspundețiȘtergere
  23. smecher abia astept ...arnold e unul dintre cei mai buni dj din romania .e un dj cu ffff multa experientza care a mixat in cele mai mari cluburi ale romaniei ... si sa nu uitam fost resident in club central piatra neamt

    RăspundețiȘtergere
  24. frumos dar mai trebuie lucrat si prea mare

    RăspundețiȘtergere
  25. vorbiti de parca aveati 5000 de ani. Voi duceti-va la Magura si in Privilege ca aveti gusturi bune. SALUT!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. mda...ca design si concept aiurea....muzica lasa de dorit....lumea plictisita...pe parcursul momentului cu Delia , lumea incepea sa plece ..pana si ea si-a dat seamak lumea parea a fi la priveghi...trage-ti voi conluzia

    RăspundețiȘtergere
  27. personal, imi place interiorul, e elegant...doar ca se vede ca nu e terminat si e mare. Artistii au lasat de dorit, in rest..dj-ul a fost f bun. Vedem ce vor face in continuare...

    RăspundețiȘtergere
  28. Am fost, am vazut, am comentat. Acum sa vedem saptamana asta ce au resit sa mai faca, daca au reusit sa resusciteze atmosfera, ca era cam "rece". Muzica, nu lasa deloc de dorit, publicul din bacau e ciudat. Cand Arnold a bagat piese ok, lumea statea gura-casca. Dar cand Delia-Playback a incins o hora pe scena, toti gugustiucii au sarit la dans. Penibil.. Partea proasta e ca Sambata, cand lumea venise pentru muzica de club, i-a speriat Matteo cu Coco Jambo... Ciudat publicul bacauan.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ma bucur ca majoritatea care au comentat aici sunt de acord cu banalitatea muzicii comerciale.Oare chiar suntem atat de putini incat sa nu contam?eu tin minte ca de cate ori au fost evenimente in bacau gen Cort la Baumax sau 12h marathon la zebra de pasti a fost super mega aglomerat..ciudat nu? :)
    Codrin

    RăspundețiȘtergere
  30. ce plm...decat sa ma duc la CLuB gandhi in Margineni mai bn prizez ceva:))(glumesc) din fericire si din pacata pt unii ce-i de la Kremlin au ridicar stacheta prea sus pt unii...greu sa apara pe piata ceva mai bun decat Kremlin...

    RăspundețiȘtergere
  31. cred ca esta cel mai tare club din bacau.muzica f.buna,jocuri de lumini pe care nu le-am mai vazut .cred ca multi scriu din rautate,insa intr-un club te duci pt.muzica buna si sa te distrezi nu sa faci comenturi rautacioase.cei care vor sa prizeze nu sunt pt club ci pt spital.se prizeaza f.mult in alt club mare.

    RăspundețiȘtergere
  32. se vede ca ai prizat ceva si ca esti de la kremlin,se vede ca nu ai fost in acest club

    RăspundețiȘtergere
  33. eu cred ca intr-un club ar trebui adusi mai multi dj. nu vedete.

    RăspundețiȘtergere
  34. hai sa ne scriem numele ca asa e corect cand comentam.acum se vede ca au terminat clubul gandhi,si arata superb.este un loc cu f.mult spatiu pt a te desfasura si a nu mirosi sau inhala tigara altuia.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin