23.11.2010

Donatii pentru copiii de peste Prut

Consiliul Judeţean Bacău, în colaborare cu Ambasada României în Republica Moldova s-au implicat în derularea unei acţiuni de caritate ce va lumina sărbătorile Crăciunului pentru copiii moldoveni.

În fiecare an, în luna decembrie, toate misiunile diplomatice acreditate în Republica Moldova sunt invitate să participe la o manifestare expoziţională de caritate, fondurile provenite din comercializarea produselor fiind
folosite pentru finanţarea unor proiecte sociale de strictă necesitate.

Întrucât resursele Ambasadei României sunt în acest an extrem de limitate, Consiliul Judeţean Bacău a luat decizia de a participa ca şi partener în această campanie astfel încât un număr cât mai mare de copii moldoveni să primească vizita unui Moş Crăciun plin de daruri.

Alături de aceste instituţii, băcăuanii sunt invitaţi să susţină evenimentul prin donaţii constând în articole de artizanat, CD-uri cu muzică şi colinde tradiţionale româneşti, cărţi, calendare, jucării, hăinuţe şi dulciuri pentru copii.

Pentru mai multe informaţii şi pentru donaţii, vă aşteptăm la sediul Consiliului Judeţean Bacău, str. Mărăşeşti, nr. 2. Persoane de contact- consilier Dana Pricopie, tel. 0234 537200 int.128 şi administrator Ştefănescu Petre, tel. 0234 537 200 int. 153.

Donaţiile se pot face în săptămâna în curs, în zilele de marţi, miercuri, joi, între orele 8.00-16.00 şi vineri, 26 noiembrie, până în ora 14.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin