07.02.2011

Site-ul bazinului de inot s-a transformat intr-o pagina personala

Cu ceva timp in urma descoperisem site-ul oficial al Bazinului Olimpic de Inot din Bacau.
In momentul de fata s-a transformat intr-o pagina personala a unei sportive de 8 ani. O felicit pe sportiva pentru rezultatele obtinute, dar cum ramane cu informarea publica a cetateanului?

Pana unu alta gasiti programul bazinului de inot, la un post al Inimii.

13 comentarii:

  1. Paidomeniul respectiv apartine unei firme din Piatra Neamt, asa ca nu are de ce sa prezinte Bazinul de Inot din Bacau.

    vezi la rotld:

    Domain Name: bazinbacau.ro
    S.c. Delmadi S.r.l.
    Str. Dimitrie Leonida Nr.23
    Bloc D5, Sc. A, Et.4
    Ap. 16
    Piatra Neamt, Neamt, RO
    Phone: +40.233221310
    Fax: +40.233221310

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai da, dar alta e problema.

    Eu am urmarit site-ul de la infiintare, si erau informatii doar despre bazin(poze, informatii, antrenori) doar de asta se numeste bazinbacau.ro

    Acum nu mai exista informatii despre bazin. Deci Bazinul olimpic de inot din Bacau, nu are site.

    Iar singurul loc in care existau informatiile, prezinta cu totul altceva.

    Daca eu sunt politician, banuiesc ca imi fac un site cu numele meu, nu ceva de genul prefecturabacau.ro.

    Repet, felicit sportiva pentru rezultate, dar bazinul nu are site, asta e problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. Site-ul este facut de tatal fetitei. Ei sunt din Piatra Neamt si au venit la Bacau, unde stau cu chirie, pentru a face fetita lui inot(dupa ce a cam fost dat afara de la bazinul din Piatra Neamt). Se foloseste de acest tertip cu site-ul bazinului, care incet dar sigur a devenit pagina personala a fetei lui, pentru a gasi sponsori care sa-i plateasca chiria de sute de euro de la Bacau. Isi promoveaza fata ca fiind o mare inotatoare cu rezultate deosebite dar trebuie avut in vedere faptul ca are rezultate la concursuri neoficiale, de casa, unde participa in general inotatorii care la concursurile nationale (destinate copiilor peste 10 ani) nu se regasesc decat la coada clasamentului. Nu a precizat faptul ca este castigatoarea trofeului la categoria ei de varsta, adica 9 ani. S-a auzit pe undeva de inotatoarea de 12 ani Dospin Stefania care la nationalele(!!!) din decembrie 2009 de la Bacau a obtinut 2 medalii iar in 2010 s-a clasat in primii 8. Astea da rezultate! Dar daca acesta fata nu are tata care sa-i faca site personal folosind numele bazinului din Bacau! Si intre noi fie vorba, asta este site? Sa fim seriosi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am observat comentariile fiecarui........,
    Pot sa va spun mai pe scurt, sau sa va lamuresc!
    www.bazinbacau.ro , a fost site-ul official al bazinului datorita mie (tatal sportivei). Eram in relatii bune cu Turta-sef sectie bazin, dar din aroganta lui si ca nu stie sa vorbeasca(sau mai bine zis nu stie cu ce se mananca un site sau o adresa de e-mail cum se citeste etc.) a mai refuzat sa fie activ pagina bazinului.Dupa toata munka pe care am prestat o poze personale , imagini cu toate concursurile din tara de la nationale cat si cele de casa. Am fost la o tipa Marcu fosta directoare la bazin si i am explikat ca Turta vrea sa fie desfiintat site-ul official(pai sa ma scuze Turta asta: platesc domeniul din banii mei personal la stat la Bucuresti munka mea pt. site fara banii etc. si ca sa desfiintez domeniul trebuie si sters care costa alti bani- deci totul eu am sponsorizat)
    Referitor la chirie etc..., chiar ei au zis ca suntem niste parinti nebuni si ca nimeni nu face acest sacrificiu pt. un sportiv de elita(sa precizez ca fetita mea este pe tara campioana dovada ca la Pitesti cu febra de 39,40 a luat locul 2 si la Suceava februarie 2011 a batuto pe tipa care a luat o la Pitesti)Sacrificiul nostru este ca am venit cu familia la Bacau (nu ca a fost data afara/ ca tot aici la Piatra Neamt ne vom intoarce ca are oferta mai buna Delia sportiva, iar la bacau am venit ca a cooptato Sanda Stefanescu una dintre antrenori- probabil si cu siguranta ca tot dansa a vorbit asa urat la anonimat din motiv ca am schimbato ca antrenor la Bacau)
    Deci ce ati vazut pe site referitor la sponsori sunt firmele mele personale, si inka o dovada am sponsorizat la CSM BACAU la club tricouri de peste 1000 lei ron ++ ca eram pregatiti sa dam si trening adidas pt. toti sportivii.
    Dar cum la Bacau barfa e in floare si se musca toti intre ei si nu stiu sa aprecieze performanta(numai la bani se gandesc cu totii si cum sa mai fure din concursuri etc.../ pacat de bazinul din bacau ca e cel mai tare din tara la ora actuala). Cu referire la www.bazinbacau.ro noi am vrut sa sponsorizam totul , este dovada ca nu este nici o factura din partea noastra catre o terta /stat, primarie, consiliul local bacau , bazin etc pt. a da o schimbare si transparenta la bazin catre locuitorii din Bacau cat si pt. pressa, sau celelalte cluburi din tara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Continuare la comentariul /nu incapea....,
    Pai numai o sedinta foto cat costaa/enorm: iar noi faceam moka pt. copii nostrii din tara sa le poata descarca, dar din conducerea bazinului a a juns la concluzia (probabil ca se mananca cu Galeru O vidiu, mister Turta si probabil de ce sa apara el pe site ca a coordonat un concurs etc. , asa ia zis in fata mea lui Marcu fosta directoare ca le fac reclama la nautica, si altor cluburi etc: pai ori transmitem un mesaj catre toti ca o analiza/ cate cluburi sunt in Bacau etc. chiar daca sunt si particulare , facem discriminari???- asa gandesc unii)
    Deci dupa ce si a batut jok de munka mea pur si simplu a zis ca renunta la tot. Ca dovada daca primaria sau alta terta isi doreste domeniul respectiv sa ma contacteze la unul din nr. de tel. de pe delmadi.ro si sa discute cu mine.
    Referitor ca stam in chirie si ca platim din sponsorizari sute de euro pai acel anonim sa te fac sa intelegi: noi ca si parinti vrusem sa luam chiar pe ghioceilor un ap. al nostru cu bani jos,exact unde stam si acum asa ca mai lasati ranchiunile si barfele ca de asta sunteti buni cu totii de acolo(pt. ca odraslele voastre sunt in coada clasamentului chiar si la concursurile de casa iar ca a venit fiicamea pe capul vostru din alt oras si va duce cu mandrie numele clubului din Bacau prin tara la concursuri si pe primul loc - nu este relevant pt. voi, va felicit pt. mentalitatea voastra de a gandi ca si exemplul cu site-ul) Is multe de spus dar , va las pe voi cei din afara sa judecati cum conduce sistemul din club, bazin etc.Anonimo daca nu-ti place site-ul de ce il mai vizitezi? sau de unde stii cum e daca nu te uiti????......
    In Bacau noi am cheltuit enorm cu chirie,scoala etc etc...., sponsorizari (deci ce ziceti parinti?? , nui asa ca suntem nebuni? , mai fac altii sacrificiul asta pt. copilul lor? si tot noi suntem judecati!)Pacat de sportul din Bacau ca nu stiu sa puna in valoare copii buni , ci invidia e mai presus de performante etc.
    Auzi la dansii , datorita fetitei noastre am castigat la bani din sponsorizari de ne doare capul, pai cine naiba iti mai da pe criza asta care toti sunt in faliment sau lichidare etc.?? , si clubul spune mereu ca e austeritate , criza etc. pai pe tipul lui Ceasca la un sportiv bun ii asigura totul(nu sa l doara capul pe parinte, de unde maine sa scot pt. aia sau pt. aia), si eu am facut performanta chiar pe vremea aia si stiu cum e , nu ca acum totul parintii si clubul ce??????, sa -si pastreze ei locurile pe scaune si puterea pe culori politice si sa manance bine si bani cat mai mult. Pai fratilor daca e austeritate, OUT jum. din angajatii clubului , antrenori ca sa aibe si o firimitura sportivul, cat de cat.
    Daca vreti va dau totul in vileag aici si oriunde si la posturi mari TV. cum ganditi , de ce federatie se fereste sa faca concursuri la bacau??!, de ce alte cluburi din tara se feresc sa invite din moldova sportivi la concursurile de casa/verificare, de ce apar odrasle de ale voastre pe scaunele din sistem.......etc etc.
    Lumea de afara, sa credeti voi ca e proasta si nu stiu ce faceti ! de la mic la mare si invers cu totii sunteti manjiti. Problema este ca vreti sa fiti lasati in pace sa aveti cate 4 sau 5 salarii(de la cluburi,universitate,pensie etc)si sa nu faceti nimik(performanta 00000).

    RăspundețiȘtergere
  6. 3 parte
    Daca merge merge, asta e gandirea numai la noi in Moldova, si cu atat mai mult ca vi s-a facut bazinul asta : MANA CEREASCA/ bani pe banda rulanta...........,3 sferturi in buzunarele voastre restul la stat , cam asa ......,
    Daca tot sunteti asa destepti si jigniti oameni care au suflet, numai dati pe anonim, ci haideti in fata sticlei TV. sa dam totul in vileag:performantele voastre , cati bani s-a cheltuit,ce ati facut sau sponsori ati adus, etc etc. Va zik eu 0 barat peste tot(daca va vine un sponsor sa faca ceva ori cand nu va convine ceva ca va certati intre voi il alungati sau mai rau tot intrebati da ce bani aduce site-ul respectiv?????? numai intrebarea asta imi punea din conducerea bazinului, pai un site aduce informatii pt. oameni, sa fii transparent sa va puneti declaratiile de avere conform legii etc. sa fiti corecti si transparenti)
    Ar fi multe de spus dar ma opresc.
    Iar ca dovada ca una dintre firme este a mea cum a zis o persoana mai sus ca domeniul este al lui delmadi, firma pleaka tot la numele campioanei noastre de la Delia.....etc.
    Iar daca Turta era baiat destept, cand i-am cerut datele de cui etc de la primarie ca sa inscriu acel domeniu(asa cere politika de la RNC BUCURESTI), mi-a zis SEC , ca nu vrea sa dea juristul de la primarie datele si sa le iau eu pe numele meu daca tot eu il platesc.
    Acum nu are de cat sa -si traga consecintele in fata sefilor lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi cer scuze pt. greselile de ortografie de mai sus, am trimis comentariu in graba, fiind mahnit de postarile anumitor persoane referitoare la bazinbacau.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. DA,bazinul de inot Bacau,sint multe de spus in legatura cu conducerea si terminind cu ''antrenorii''.Dupa acest concurs Cupa Bistritei,am ajuns la concluzia ca de fapt aici sunt interesele acelor mai mari dar pe spatele celor micuti care muncesc ,care fac cu pasiune ceea ce fac dar ca drept rasplata le este umilita munca si nu motivata.Imi este jena sa aud ca nu a existat un site pt. acest bazin pina cind nu a venit dl. Zaharia.Avem bazin ,ne batem cu pumnii in piept si aruncam cu noroi in oameni care intradevar a aratat adevarat fata a celor care se cred ca sunt mai presus de dumnezeu.Voi care sinteti la conducere semanati mai degraba cu o tabla de sah ,fiecare vrea sa fie rege sau regina si sa faca sah mat,dar pentru asta ar trebui sa luptati alaturi de pioni nu sa aruncati cu vorbe grele si sa insinuati tot feluri de neadevaruri.Ce a facut acest tata pt. bazin ,pt.copii si nu in ultimul rind pt. copilul lui eu cred ca e deja prea mult si aici tin sa felicit pe toata familia pt. scarificiile facute . Cei care cunosc situatia si aici ma refer la parinti ar trebui sa confirme;copii muncesc ,parintii sutin care pot,iar cei din conducere culeg laurii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc pt. vorbele frumoase celor de sus in special lui Nicu si familiei sale si in special fetitei lui (care face si dansa inot de performanta)
    Mai jos, v-am scos cateva link-uri de pe alte site-uri din tara cu dovezi cum se conduce la bazin bacau.
    http://www.kristofer.ro/bazinul-de-inot-de-la-bacau-se-inchide

    Vedeti aici alte dovezi prin care agrementul e mai presus de performanta! Oare de unde vine gandirea asta invechita????/, doar nu de la femeia de serviciu care nu are drept de semnatura!
    Va voi da mai jos si alte link-uri exact de pe un site de la Bazin Timisoara cum si ce pareri au despre concursul care a fost in toamna la noi la Bacau, ca sa vedeti conducerea bazinului de la Bacau pana unde merge !

    http://www.swim.ro/220/bazin-inot-bacau-neconfirmat/
    Daca mai vreti, pot sa va scot pareri si al altor parinti sau sportivi nemultumiti,chiar si antrenori(tot din tara care au fost la concursuri aici la bacau si nu mai vor sa vina), de pe alte site-uri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu cine e Anonimul care a comentat, dar ar putea sa-i fie rusine ca nu apreciaza rezultatele unor copii, indiferent cine sunt ei si ai cui. Fiul meu e inotator de performanta, an 2002, sa inteleg ca toata munca lui si toate rezultatele obtinute la concursuri in tara sunt nule, adica sunt numai cu codasii clasamentelor?! si atunci cei care sunt buni unde sunt?! Sa inteleg ca timpii obtinuti de cei din 2002 si care sunt la unii inotatori, in cazul de fata Delia Z., net superiori multor inotatori din 2001 sau 2000 nu inseamna nimic? Sa inteleg ca Pitestiul, Baia Mare, Suceava, Bacaul, Clujul, etc. organizeaza concursuri numai cu codasi?!
    Nu stiu de ce ma mir, in Romania de azi nu conteaza munca si performanta, conteaza banii si pilele. Daca nu ai bani sa-ti sustii copilul cu echipament, drumuri in tara, cazare, esti nimeni, cluburile sunt in criza, sponsorii sunt in criza. Pacat ca un bazin asa modern ca cel din Bacau, cel putin asa pare din exterior, nu are grija de campionii care ii are si care ii pot face reclama gratuita si mai mare decat orice televiziune. Pacat ca in loc sa-i sustinem pe copii cu premii si medalii ii descurajam de mici, iar la varsta de 14-16 ani ori abandoneaza performanta ori pleaca in strainatate, unde se antreneaza in conditii la care noi nici nu visam si iau medalii pentru tarile respective. E o mare dezamagire sa vezi ca in loc sa fie apreciati cei ce pun suflet si bani, care pot, pentru sportul romanesc sunt criticati si judecati.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc Claudia, imi pare rau ca nu am venit cu Delia la concursul vostru din Baia Mare(dupa cu mi-ai zis ati avut premii pe masura + ca era un concurs international/adika au venit si din alte tari). Ca la cupa bistritei din Bacau care a fost odata cu concursul vostru acum cateva saptamani, numai cu smecherii sau .....,
    Mult succes campionului tau si sanatate familiei!

    RăspundețiȘtergere
  12. Scarbe de unguri in frunte cu marko bella!
    http://www.youtube.com/watch?v=Y7DmMIGu1HE

    RăspundețiȘtergere
  13. urat din partea antrenorilor sa puna orgoliul si banii mai presus de munca lor si a copiilor.Ganditi-va ca acesti copii muncesc cu mult mai mult decat majoritatea adultilor din ziua de azi (antrenamente,scoala)si chiar daca la unele concursuri nu sunt in fruntea clasamentuluiar trebui sa fim mandri de ei

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin