14.02.2011

PROTEST! marti 15 februarie

Toţi băcăuanii care nu mai suportă poluarea cu amoniac de la Amurco (Combinatul de Îngrăşăminte Chimice – CIC) sunt aşteptaţi la o acţiune de protest. Aceasta va avea loc marţi, 15 februarie 2011, de la ora 10.15, în faţa Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului, str. Oituz, nr. 23 (vis-a-vis de Tribunal).

Protestul se va desfăşura în paralel cu întrunirea comisiei care se pregăteşte să emită autorizaţia de mediu pentru Amurco. Mitingul este autorizat. Şi-au anunţat participarea reprezentanţi ai societăţii civile şi locuitori din Bacău şi din comunele Nicolae Bălcescu, Cleja, Faraoani şi Letea Veche.

Autorităţile trebuie să ţină seama de poziţia cetăţenilor faţă de poluarea cu amoniac. Grupul “Închideţi Amurco!
Opriţi poluarea!” solicită Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului să nu elibereze autorizaţia de mediu, până când Amurco nu îşi rezolvă problemele de poluare.

Grupul ÎNCHIDEŢI AMURCO! OPRIŢI POLUAREA!

2 comentarii:

  1. Dupa ce ani de-a randul a fostul unul dintre finantatorii de baza ai PD-L-ului, prietenul lui Videanu (pe numele sau Ioan Nicolae) nu mai vrea sa cotizeze la teschereaua lui Basescu. Bacauani, haideti sa-l pedepsim pe Ioan Niculae... si sa-i inchidem combinatul chimic din Bacau!!! Bacauani, semnati petitia pentru inchiderea Amurco... cine-l tradeaza pe Zeus trebuie pedepsit!

    RăspundețiȘtergere
  2. domnule cosiv, vad ca acelasi comentariu e postat pe "inchideti amurco' numai ca acolo v-ati semnat nicu vranceanu, care e faza ca nu inteleg?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin