23.02.2011

Fii român și iubește de Dragobete

Organizația Municipală de tineret a PSD Bacău vă invită Joi, 24 Februari în clubul Republic din Bacău pentru a serba Dragobetele si unde  intrarea va fi liberă.

TSD duce mai departe lupta pentru sprijinirea produselor românesti. TSD luptă pentru prezervarea tradițiilor și sărbătorilor naționale. A venit vremea să nu mai importăm sărbători din alte zone ale lumii. Dragobetele, sărbătoarea națională a îndrăgostiților, este aniversată pe aceste meleaguri înca din evul mediu și este o creație autentic românească.

“Suntem români și avem propria noastră sărbatoare a îndrăgostiților. Nu trebuie să aplicăm la clișeele din filme doar pentru că poveștile americane par ca exprimă mai bine dragostea. Dragobetele, ca sărbatoare, există la noi înca din evul mediu, iar ca atestare documentară, cuvântul dragobete a apărut în anul 1774. Astfel, TSD Bacău îi invită pe toți cei care iubesc românește să vina pe 24 Februarie, să petreacă alături de noi de Dragobete”, a concluzionat Alin Năstasă, vicepreședinte TSD Bacău.

Petrecerea de Dragobete va avea loc Joi, 24 Februarie, ora 22.00 în club Republic (fostul club Marrakech), Str. Erou Gheorge Rusu 2, Bacău. De la această sărbătoare nu vor lipsi premiile pentru îndrăgostiți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin