28.02.2011

Ziua Protectiei Civile sarbatorita la Teatrul Bacovia

Astăzi, 28 februarie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău (I.S.U.J. Bacău) a desfăşurat, la Teatrul Bacovia, un simpozion cu ocazia „Zilei Protecţiei Civile din România”.


În cadrul acestei activităţi a fost prezentat un scurt istoric al Protecţiei Civile din România, precum şi rolul şi atribuţiile Serviciului de Protecţie Civilă din cadrul I.S.U.J. Bacău. De asemenea, în cadrul simpozionului au fost
prezentate mesajele de felicitare din partea Preşedintelui României - domnul Traian Băsescu, a Primului Ministru - domnul Emil Boc, a Ministrului Administraţiei şi Internelor – Constantin Trăian Igaş, a Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – domnul colonel Marcel Lucaciu.
La această manifestare au participat personalităţi din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Bacău, reprezentanţi ai operatorilor economici, cadre militare, rezervişti şi veterani de război.

7 comentarii:

  1. LANSARE DE CARTE LA ŞCOALA CU CLASELE I-VIII SASCUT……..







    Vineri,4 martie 2011,la Şcoala cu clasele I-VIII Sascut,în cadrul Centrului de Documentare şi Informare,,Gheorghe Apostol”va avea loc lansarea cărţii ,,DOMNIA LUI ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFÂNT(1457-1504) ÎN ISTORIA MOLDOVEI MEDIEVALE”,autorul fiind domnul profesor de istorie,OŢETEA RĂZVAN-ALEXANDRU,directorul unităţii şcolare.
    Această lucrare este cea de-a patra apariţie din cadrul proiectului umanitar şi educaţional,,ŞI EU MERG LA ŞCOALĂ”,iniţiat de autor alături de d-na Rodica –Mirela Vlaicu,manager al Companiei ADELPHIA BACĂU -BROKER DE ASIGURARE,cu scopul de a contribui la combaterea abandonului şcolar în cadrul Comunei Sascut şi mai cu seamă,de a putea procura cu banii rezultaţi din distribuirea lucrărilor autorului,rechizite şi uniforme şcolare pentru elevii din clasa I de la Şcoala cu clasele I-VIII Sascut şi Şcoala cu clasele I-IV Bereşti, Structură a PJ-ului Sascut.
    Menţionăm faptul că această lucrare a văzut lumina tiparului numai datorită bunăvoinţei Preotului-Protopop NEGOIŢĂ IOAN,de la Protoeria Sascut,dar şi iniţiativelor ARHIEPISCOPIEI ROMANULUI ŞI BACĂULUI sau PATRIARHIEI BISERICII ORTODOXE ROMÂNE.
    Printre invitaţi se vor număra reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe Române,IŞJ Bacău,SLI Bacău,C.C.D,,Grigore Tabacaru”Bacău,primarul Comunei Sascut,Cristinel Bostan,Viceprimarul Comunei Sascut,Borţun Aurel, numeroşi membri ai Consiliului Local Sascut,cadre didactice şi elevi.

    RăspundețiȘtergere
  2. comentariul nu are legatura cu articolul.jenabil sa-ti faci reclama postand un anunt aiurea in tramvai

    RăspundețiȘtergere
  3. Inteleg ca ti/au murit laudatorii...

    RăspundețiȘtergere
  4. otetea este un impostor.are plagiate cel putin 2 carti cea despre coloniile grecesti si cea despre mesianismul iudaic si crestinism.ele au fost realizate la chisinau.iar baiatula asta le-a copiat pur si simplu.rusinee!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai vorbiti de altii ...dar cei de la Universitatea Bacau sau Stan ăla nu a făcut nimic!Voi vorbiţi de ăştia mici!Vorbiţi de prof univ,cei cu doctorate bre!Nu de căţeluşi mici din rural!

    RăspundețiȘtergere
  6. dar cei de la universitatea bac[u ce mai sunt!sau ati uitat de ei!de Stan cu Gabriel Sava ,iar at uitat!mai dar voi sunteti tare uituci!ce vorbiti voi aici e nimic pe langa ce au facut altii,ex de sus sunt ,,N

    RăspundețiȘtergere
  7. Am urmarit desfasurarea proiectului umanitar, felicitari domnilor, in lumea asta rea mai invatam sa ne ajutam si semenii si s-o facem din inima.SUCCES IN CONTINUARE

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin