03.02.2011

Prima benzinărie fără personal s-a deschis in Bacau

AutoMat - prima benzinărie complet automatizată , fără personal, s-a deschis în parcarea Hello Shopping Park

Compania Bioromoil Automatic Stations, membră a Grupului Bioromoil, lansează la Bacău, în parcarea Centrului Comercial Hello Shopping Park, benzinăria AutoMat – cel mai nou şi mai modern concept de staţie de distribuţie a carburanţilor, complet automatizată, amplasată în spaţiile destinate parcărilor auto in marile centre comerciale.

Benzinăriile AutoMat dispun de 6 pistoale de alimentare, care comercializează trei tipuri de carburanţi - două tipuri de benzină şi unul de motorină. Plata se poate face prin card - bancar sau business, precum şi în numerar . Carburanţii sunt achizionaţi de la principalii producători şi distribuitori cu tradiţie din România şi au un conţinut scăzut de sulf, cu rol important în diminuarea efectului de seră şi în creşterea calităţii aerului.


Benzinăriile dispun şi de un automat, de unde pot fi cumpărate mai multe produse preambalate: dulciuri, snack-uri, băuturi răcoritoare non alcoolice sau băuturi energizante, dar şi un echipament de verificare a presiunii în roţi, care poate fi folosit gratuit.

  Poza din timpul constructiilor


Instrucţiunile de folosire pentru fiecare serviciu oferit de AutoMat sunt afişate în dreptul fiecărui echipament, iar în cazul în care clientul întâmpină dificultăţi, poate contacta, direct din staţie, unul dintre dispecerii din Call Center, printr-o simplă apăsare de buton (Push to Talk).

Un comentariu:

  1. Dacă nu e nimeni acolo, cine mai toarnă apă-n benzină? Vine gata făcută șpriț?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin