25.02.2011

Gala de nota 10 a Fundatiei de Sprijin Comunitar (up-date video)

Seara de Dragobete a anului 2011 a fost una cu totul speciala. Intr-un cadru de poveste, la Restaurantul Green Park, a avut loc a zecea editie a "Galei Premiilor Comunitatii Bacauane".

Au fost invitati toti castigatorii din ultimii ani dar si oaspeti de seama precum: Doamna Alina Serban, Project Manager, Erste Stiftung Austria; Doamna Esther Blythe, Sef Adjunct al Ambasadei Britanice in Romania;
 Doamna Leslie Hawke, Presedinte Asociatia Ovidiu Rom;

Printre politicieni s-au numarat Dragos Benea, Constantin Scripat, Dragos Luchian, Dumitru Braneanu... Mesajul cel mai bun a fost transmis de Andre Muit, presedinte Asociatia Betania : "Am auzit in seara asta politicieni care spun ca ne vor ajuta, ca ne vor da fonduri. Am citit in presa ca FSC are 80 la suta din buget provenit  din strainatate. La Betania la fel. Mai mult, nu comentez".



Cu acest prilej, FSC a decernat, in premiera, mai multe premii speciale pentru excelenta celor care s-au remarcat in sustinerea proiectelor cu impact social in ultimii zece ani.

1. Categoria Firme: DEDEMAN si Agricola International
2. Categoria ONG-uri: Asociatia Betania si Centrul Daniel Bacau
3. Categoria institutii: Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau (Pompierii)
4. Categoria persoane fizice: Andre Muit, presedinte Asociatia Betania,- premiu special pentru intreaga activitate in slujba comunitatii bacauane

Fiecare dintre laureatii editiilor anterioare a primit cate o diploma de recunoastere a implicarii si activitatiilor de responsabilitate sociala intreprinse in ultimii ani si   o placheta speciala pentru: continuitate si excelenta in slujba comunitatii bacauane.



M-am bucurat sa o vad pe Oana Sarbu, prezentatoarea evenimentului. Probabil  ca mi-a incantat copilaria cu "Ani de liceu". Nota 10 si pentru formatia DelaFun  care a asigurat ambientul muzical al serii si care a facut o super petrecere pentru cei care au ramas si dupa miezul noptii.

Eforturile Gabrielei Achihai, Irinei Avornicitei, lui Gabriel Magurianu. lui Ionut Chirita si a intregului colectiv s-au concretizat in evenimentul de succes ce va ramane in amintirea tuturor. La multi ani FSC! In continuare la pozele sa vorbeasca de la sine.


Total incasari din sponsorizari si donatii – aproximativ 36.000 euro, dintre care, 23700 din partea sponsorilor evenimentului, 10.000 euro din donatiile individuale si sponsorizarile pe mapele cu pachete sociale (burse elevi rural, sprijin familii defavorizate, medicamente si pampers batrani), 860 euro din vanzarea biletelor de tombola, 1430 din licitatia cu strigare;


Momentele artistice ale serii au fost asigurate de copiii beneficiari ai FSC de la centrele Mozaic si Clubul cu Lipici Bacau si de trupa Dela Fun care a sustinut si un concert de aproape doua ore la finalul evenimentului.




La licitatia serii au fost obiecte interesante si de valoare:

1. O STICLĂ DE WHISKY JOHNNIE WALKER, GOLD LABEL, purtând autograful ambasadorului britanic, Excelenţa Sa Martin Harris şi UN ALBUM DE PREZENTARE A MARII BRITANII, cu semnătura doamnei Esther Blythe, vice-ambasadorul britanic

Preţul de pornire la licitatie a fost de 1.000 lei, iar castigatorul licitatiei a fost Dedeman care a oferit 2000 de lei


PACHET DE PROMOVARE OFERIT DE RADIO ZU ce constă în spot radio de 30 de secunde, cu 100 de difuzări la staţiile Radio Zu din Bacău, Iaşi, Suceava, Botoşani, Bârlad-Vaslui, Buzău, Piatra-Neamţ, Comăneşti-Oneşti, Brăila-Galaţi!

Preţul de pornire la licitaţie a fost de 2.100 lei, iar castigatorul a fost OTP Bank cu suma de 2500 lei;


Pachet de week-end OFERIT DE DOAMNA LESLIE HAWKE si HOTELUL HILTON Bucuresti. care a cuprins cazare pentru patru persoane, cina si doua bilete la un meci de fotbal.

Pretul de pornire a fost de 1000 lei iar castigatorul a fost domnul Casaneanu (Auto Moto Invest) care a oferit 1500 lei.

 video

2 comentarii:

  1. Multumim George pentru aprecieri si pentru felicitari, ne bucuram ca v-ati simtit bine, scopul nostru a fost atins si din acest punct de vedere! Asteptam si materialele video!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru aprecieri. Ne bucuram ca v-ati simtit bine, era unul din obiectivele noastre ale organizatorilor.Frumoase pozele!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin