23.02.2011

Acţiuni de deszăpezire

Primele intervenţii de deszăpezire au avut loc începând cu ziua de 22 februarie, orele 18.00, iar de atunci utilajele acţionează neîntrerupt pe străzile oraşului. Se acţionează cu opt împrăştietoare cu lamă, nouă tractoare cu pluguri, două autobasculante, zece excavatoare cu lamă. 130 de oameni aparţinând Direcţiei de Servicii Publice
din cadrul Primăriei Bacău lucrerază la degajat zăpada de pe trotuare, cantitatea de antiderapant folosită fiind de circa 400 de tone.

Din comunicările purtate cu reprezentanţii Poliţiei Municipale, Serviciul Circulaţie, a rezultat faptul că nu au fost înregistrate evenimente rutiere nedorite cauzate de acumularea zăpezii şi nu au existat blocaje în trafic.

Pe acestă cale, Primăria Municipiului Bacău atrage atenţia deţinătorilor şi utilizatorilor de spaţii comerciale de pe raza municipiului Bacău că au obligaţia, conform legii, să cureţe zăpada de pe trotuarele din faţa spaţiilor comerciale.

În continuare, Comandamentul de deszăpezire se află în alertă ca urmare a prognozelor meteorologice care anunţă ninsori şi în următoarele două zile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin