14.02.2011

Aniversare 14 ani Radio Adolescenta

Pentru prima data in Bacau si printre putinii in tara , elevii unui colegiu realizeaza singuri emisiuni de radio, emisiuni ce au durata de la 30 min pana la 90 de minute. Subiectele dezbatute in emisiuni ca si stilul jurnalistic abordat sunt la libera alegere a elevilor redactori.

Colegiul Nicolae Vasilecu Karpen a implinit 14 ani de radio si cu aceasta ocazie a  lansat siteul www.adolescenta.net dar si  Radio Adolescenta pe online (24/24 h).

Printre emisiunile  din programul lor se numara :

Am talent – O emisiune în care invităm copiii cu talent la: muzică, desen, poezie, pictură, literatură sa vorbesca despre harul lor.

Liber pe contrasens – problemele adolescenţilor sunt dezbătute de elevi şi specialişti Am ceva de spus – O emisiune în care încercăm să cunoaştem profesorul sau colegul de clasă şi din postura de om, cu bune si rele, cu pasiuni si poate cu temeri

Şcoala la raport – Şcolile din Bacău se prezintă

Vibe Mix – mixuri în direct timp de 60 min

Maratonul dedicatiilor – Emisiune în direct, interactivă, în care predomină voia bună, muzica la fel de bună,concursurile şi jocurile – în fiecare joi de la ora 19:30 pînă la ora 23:00

Cele mai frumoase melodii de dragoste – în fiecare seara de la ora 22 si 30 de minute

Top 14 RA – cele mai tari piese ale momentului. Tu faci topul intrând pe site şi alegând ordinea melodiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin