09.11.2010

"Inovaţie în bibliotecă"

C.C.D. BACĂU ORGANIZEAZĂ O CONFERINŢĂ REFERITOARE LA OPTIMIZAREA ACTIVITĂŢII BIBLIOTECILOR-UN NOU CONFERENŢIAR AMERICAN LA C.C.D. BACĂU

Casa Corpului Didactic "Grigore Tabacaru" Bacău, în colaborare cu Fundaţia IREX România şi cu Centrul Cultural American, din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, organizează joi, 11 noiembrie 2010, de la ora 13.30, conferinţa "Inovaţie în bibliotecă".

Aceasta se va desfăşura la Centrul "American Corner Bacău", fiind coordonată de Oana Jianu, bibliotecar al
C.C.D. Bacău şi coordonator al Centrului „American Corner Bacău”.

. Prezentarea va fi susţinută de Ms. Nancy Davenport – director al departamentului „Servicii de bibliotecă” de la Biblioteca Publică din Columbia (S.U.A.).

Scopul prezentării este acela de a oferi soluţii inovatoare, în vederea optimizării activităţii bibliotecilor şi a serviciilor oferite de acestea comunităţii şi în mod deosebit publicului cititor.

Programul activităţii va mai cuprinde şi o videoconferinţă cu bibliotecari din judeţul Cluj, realizată în colaborare cu Centrul „American Corner”, din cadrul Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj.
„Această conferinţă este prima dintr-o serie de astfel de activităţi prin care dorim să oferim bibliotecarilor din judeţul Bacău posibilitatea de a se perfecţiona, de a afla noutăţi şi de a intra în contact cu alţi colegi, pentru a face schimb de idei şi a învăţa unii din experienţa altora.
În acest context credem că prezenţa unui expert american este salutară.”, ne-a declarat Oana Jianu, bibliotecar - metodist, C.C.D. Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin