22.11.2010

„Bătaia NU e ruptă din Rai”

PREVENIREA ŞI COMBATEREA DELINCVENŢEI JUVENILE ÎN ŞCOLILE BĂCĂUNE

Luni, 22 noiembrie 2010, de la ora 12.00, Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău, găzduieşte la Centrul „American Corner Bacău”, activitatea cu tema „Bătaia NU e ruptă din Rai”.
Aceasta este coordonată de profesor - metodist Lucica Ciupercă şi de bibliotecar Oana Jianu.
Invitaţii vor dezbate, împreună cu liceenii prezenţi, teme precum: agresivitatea, forme de manifestare a violenţei, violenţa domestică, violenţa în mediul şcolar, drepturi şi obligaţii ale elevilor, implicarea activă în combaterea violenţei în şcoli.
La manifestare participă 40 de liceeni, coordonaţi de prof. Luminiţa Costraş, de la Colegiul Naţional „Gh.
Vrânceanu” Bacău, prof. Florina Opincariu de la Colegiul Naţional „Ferdinand I” Bacău, prof. Mihaela Atodiroaei, de la Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacău şi prof. Carmen Neguriţă, de la Colegiul „Grigore Antipa” Bacău.

Activitatea este parte integrantă a proiectului educaţional interşcolar „Prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile în şcolile băcăune”, iniţiat de Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău şi se va desfăşura în parteneriat cu Centrul Regional de Resurse pentru Educaţia Civică, dar şi cu alte instituţii reprezentative la nivel local şi judeţean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin