03.09.2013

Santier pe Stadionul Municipal Bacau

Lucrarile de modernizare a stadionului municipal au inceput de cel putin doua saptamani. Gazonul a fost decopertat in 5 zile, gardul de imprejmuire a fost scos iar masinile de mare tonaj transporta incontinuu pamant si moloz.

 Municipalitatea a semnat un contract în valoare de aproximativ 2.000.000 lei, pentru reabilitarea Stadionului Municipal din Bacău, prin care se vor executa lucrări de modernizare a terenului de fotbal și a pistei de atletism.



  La terenul de fotbal se vor executa lucrări de drenaj, încălzire subterană, sistem de irigație computerizată și însămânțarea gazonului, iar pista de atletism va fi decopertată și suprafața de alergare va fi lărgită cu încă două culoare. Va urma amenajarea pistei de atletism, pentru a îndeplini condițiile de omologare pentru
competiții internaționale, alături de alte patru astfel de piste existente în țară. Printr-un alt contract, care va fi scos la licitație anul viitor, vor fi executate lucrări de acoperire a tribunelor, de înlocuire a scaunelor existente, va fi construită o nouă parcare și vor fi modernizate vestiarele și birourile.











VIDEO

2 comentarii:

  1. Macar scaunele de pe stadion cele vechi sa fie duse la Proletaru sau aerostar...pe la stadioanele din judet :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pana la urma totul s-a dus pe apa sambetei, nu s-a mai facut nimica, FCM Bacau s-a desfintat si stadionul a ajuns sa fie o urma de stadion unde candva se disputau meciuri atractive de fotbal, acuma a ramas doar praf si pamant.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin