22.09.2013

Fundația Comunitară Bacău a dat startul burselor pentru performanţă si Fondului Pambac

Fundatia Comunitara Bacau a lansat primul fond al unei companii băcăuane. E vorba de Fondul PAMBAC, proiect dedicat unor tineri deosebiți, dar care nu și-ar putea continua studiile din lipsa banilor.

Foto pe facebook  << click


Evenimentul a avut loc la sediul unității de panificație din Bacău, Calea Moinești 14. Fondul Pambac este anual și se adresează elevilor meritoși. Mai exact, e vorba de zece burse care se acordă în urma anchetelor sociale şi educaţionale efectuate de către FSC şi Fundaţia Comunitară Bacău, suma totală a acestora fiind de 18000 lei. La prezentarea Fondului Pambac au participat elevii beneficiari, directorii instituțiilor de învățământ unde își desfășoară aceștia activitatea, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Bacău, și desigur, susținătorii financiari ai Fondului numit.

Fundaţia Comunitară scoate la concurs şase burse de preformanţă Tot vineri, în cadrul aceleiași reuniuni, Fundația Comunitară Bacău a dat startul Burselor pentru Performanță! Astfel, șase burse în valoare totală de 12000 lei vor fi scoase la concurs pentru a sprijini performanța în educație, indiferent de domeniul ei de aplicație: socio-uman, real, artistic.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin