04.09.2013

Interzis Adultilor! cu Anatol Basarab

 Aceasta intalnire cu tinerii este un proiect pe care psihologul Anatol Basarab si Salonul de Piane si-l doresc, ca DEBUT, in Bacau. Evenimentul va avea loc vineri, 27 septembrie, ora 20:30 la Sala Ateneu a Filarmonicii ,,Mihail Jora" Vor putea participa doar tinerii cu varstele cuprinse intre 16 si 26 de ani, care se vor legitima cu un document de identitate. Intalnire cu doar... 10 lei! Vor fi tombole, premii, vor fi multe suprizeeee.

 Tematica: Corpul - A face. Sufletul - A vrea Ratiunea -Cum? Corpul - Nu ma intereseaza cum! Sufletul - Eu nu vreau oricum ! Ratiunea - Cum sa fac sa fie bine? Pentru ca asa cum e real bine, nu vreti sau nu sunteti in stare sa faceti! Cum este viata pe care o traim si care este diferenta intre aceasta si vata care ne traieste. Tu ai trait o viata, sau o viata te-a trait pe tine in timp ce ratiunea ta, cauta raspuns la - Cum? Cum de am trait o viata fara sa-mi dau seama ca am trait? Am dorit ceva special pentru mine, dar pana la urma am ajuns sa repet viata parintilor. 

De ce viata mea, seamana atat de mult cu viata mamei sau a tatalui? Toata viata omul se preface ca nu se preface, continuand sa se prefaca. Cum iesim din viata care ne traieste si ce ne asteapta in viata pe care o vom trai? Dar oare viata, se va lasa traita asa cum vreau eu? Ce inseamna ,,Dansul vietii" si ce inseamna ,,Dansul mortii" si in a carei hora ma aflu? Cum ajung in HO RA vietii? Intrebari, intrebari, intrebari, multe intrebari si o singura conferinta de raspunsuri la toate acestea. 

 Raspunsuri, solutii, cai, exista. Trebuie doar sa vrei, sa te intereseze. Va astept, pentru ca este important si pentru mine, daca este important pentru voi. Daca voua va este tot una cum traiti, atunci chiar si medicului ii este tot una cum muriti. Te astept la conferinta si o sa descoperi ca poti mai mult decat ai crezut vreodata. Hora vietii te asteapta. Coletul cu fericire este distribuit si pentru tine, trebuie doar sa treci sa ti-l ridici. Informatii pe www.salondepiane.ro.

 PARTENERI : Filarmonica ,, MIhail Jora", Consiliul Judetean al Elevilor Bacau, Asociatia LIGA STUDENTEASCA DIN UNIVERSITATEA ,, Vasile Alecsandri" din Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin