16.09.2013

Concursului naţional „ CU VIAŢA MEA APĂR VIAŢA!”

Sâmbătă, 14 septembrie 2013, începând cu ora 09.00, la Sala de Atletism din Bacău a avut loc festivitatea de închidere a concursului naţional cu tematică de protecţie civilă „CU VIAŢA MEA APĂR VIAŢA!”.
Au participat la eveniment directorul Cancelariei Prefectului–judeţul Bacău, domnul Mihai Bandraburu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, domnul Ionel Floroiu, inspectorul şcolar general adjunct, domnul Ioan Balcan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Bacău, domnul Ionuţ Tomescu, reprezentanţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Ministerului Educaţiei, comandanţi de arme, ofiţeri şi subofiţeri, public băcăuan şi reprezentanţi mass media locală. Cu acest prilej, au fost decernate cupe şi premii echipelor câştigătoare, precum şi diplome de participare participanţilor şi organizatorilor.

Toţi cei prezenţi au reiterat importanţa acestui tip de eveniment în formarea reală a personalităţii copiilor şi tinerilor, precum şi dorinţa de a avea continuitate în aplicarea cunoştiinţelor asimilate pe perioada celor două zile de competiţie, reuşita organizatorică şi pedagogică a acestui concurs fiind remarcată public şi de directorul Cancelariei Prefectului, domnul Mihai Bandraburu:

” Vă felicit în numele prefectului Claudiu-Octavian Şerban pentru implicare, pentru rezultatele obţinute şi mai ales pentru atitudinea pro VIAŢĂ pe care aţi demonstrat-o în aceste zile. Ne-am străduit ca şederea dumneavoastră pe plaiurile băcăuane să fi una frumoasă, cu multe amintiri plăcute, dar şi un prilej de învăţare şi pregătire eficientă pentru situaţii reale de viaţă. Reuşita acestei competiţii ne conferă tuturor un sentiment de împlinire, o caracteristică lucrului bine făcut, este o premisă a încrederii în potenţialul dumneavoastră de viitori salvatori profesionişti!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin