20.09.2013

Campionii nationali si europeni la box, la antrenament in Parcul Cancicov

Boxerii bacauani, multipli camioni nationali si europeni la box se pregatesc de Campionatul Mondial de seniori din Kazahstan. Pe 17 octombrie, sportivii Nistor Mihai, Alexandru Cuciureanu, Jitaru Ionut Mirel si Iulian Catalin Paraschiveanu se vor lupta pentru Romania, sub indrumarea antrenorilor romani: Relu Auras si Nicolae Cara.

I-am gasit intr-o dimineata, la alergare in Parcul Cancicov. I-am intrebat de cine se tem cel mai mult si au spus de cubanezi si rusi ca s-ar numara printre advesarii lor de temut. Am profitat de ocazie si le-am urat succes si i-am fotografiat la Monumentul Iubirii. (ca si boxerii iubesc si au suflet:)
 


In august, boxerii băcăuani, pregătiți de Relu Auraș și Nicolae Cara, au obținut nu mai puțin de cinci victorii în gala finală a Campionatelor naționale de box disputate la Reșița. Astfel, Alexandru Cuciureanu, Orlando Chirvase, Cătălin Paraschiveanu, Adrian Marc și Mihai Nistor sunt campioni naționali, în timp ce Irinel Olaru, Cătălin Sandu și Maike Cioacă au cucerit medaliile de argint.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin