25.09.2013

A fost lansat Bacau360.ro – turul virtual al județului Bacău

Luni, 23 septembrie 2013, Asociația “Divanul AdBlog” a lansat, la Arena Mall, în prezența domnului Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, www.bacau360.ro - turul virtual al județului Bacău.

Site-ul reprezintă rezultatul final al inițiativei cu același nume, desfășurată în perioada august-septembrie, și este primul proiect fotografic online despre județul Bacău, conținând aproximativ 400 de fotografii de înaltă rezoluție și imagini panoramice la 360 de grade. Bacau360.ro își propune promovarea pe WEB, prin intermediul imaginilor panoramice și fotografiilor reprezentative, însoțite de explicații sugestive, a celor mai importante obiective de interes istoric, cultural, economic și social din întreg județul Bacău, în special în rândul tinerilor.

Foto pe facebook << click

Aceștia au ocazia nu numai să se familiarizeze cu noile tehnologii media, ci și să cunoască imaginea globală a județului, prin fotografii, povești, tradiții și informații locale. Pe lângă faptul că i-a acordat tinerei Andreea Ungureanu unul dintre cele 3 premii pregătite de Asociația “Divanul AdBlog” câștigătorilor concursului de fotografie din cadrul proiectului, Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, s-a declarat încântat de inițiativa bloggerilor băcăuani, reuniți sub umbrela Asociației “Divanul AdBlog”:

Iubesc și fotografia de călătorie, iubesc și fotografia realizată în natură și iubesc și județul Bacău. așa că am găsit toate ingredientele ca să mă bucur de acest proiect și ca să îmi doresc să particip la lansare. Este tipul de proiect pe care Consiliul Județean îl va susține și în continuare. E un proiect care va aduce plus valoare județului Bacău. Am mai spus-o, avem un județ cu peisaje pitorești mai ales în zona de vest. Îi felicit încă o dată pe acești tineri că au reușit să genereze un asemenea proiect. – Dragoș Benea, președintele CJ Bacău

La evenimentul de lansare au mai luat cuvântul Bogdan Dumitriu, președintele Consiliului Județean al Elevilor, respectiv Mihai Belciu, președintele Ligii Studențești din cadrul Universității “Vasile Alecsandri” Bacău. Parteneri în proiect, aceștia le-au înmânat premiile și diplomele celorlalte două câștigătoare ale concursului, Mădălina Ardeleanu și Andreea Mitrea. Cuprinzând 50 de obiective prezentate în 400 de fotografii și imagini panoramice la 360 de grade împărțite în șase categorii (agreement, cultură, economic, lăcașe de cult, peisaje și tradiții), site-ul pe care tocmai l-am lansat nu numai că ajută la promovarea valorilor autentice ale județului Bacău în comunitățile noastre, dar reușește să facă județul nostru mai vizibil la nivel național. Ne angajăm să îl actualizăm periodic cu fotografii, obiective și informații noi. – a declarat Cristian Ghingheș, manager de proiect, la evenimentul de lansare.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin