25.09.2013

„Verde la educatie pentru circulatie” la Lidl

Lidl organizeaza, cu sprijinul Politiei Rutiere Romane, cea mai ampla campanie de educatie rutiera din Romania - „Verde la educatie pentru circulatie”. Astfel, pe 29 septembrie, de la ora 10:00, in toate magazinele Lidl din tara, simultan, va avea loc o lectie interactiva de circulatie rutiera, care va cuprinde o parte teoretica si una practica.

 Cei mici vor fi introdusi intr-un orasel miniatural, pentru a pune in aplicare toate cunostintele acumulate. Toti copiii prezenti vor fi premiati de catre Lidl si reprezentantii
Politiei Rutiere Romane. Analiza evolutiei dinamicii accidentelor grave de circulatie a relevat faptul ca, la nivel national, in primele opt luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut s-au inregistrat 204 accidente de circulatie in care au fost implicati cu vinovatie copii cu varste intre 5 si 10 ani, in urma carora a rezultat decesul a 20 de copii si ranirea grava a altor 189.

 Pentru a trage un semnal de alarma asupra acestei probleme si a preveni astfel de situatii neplacute, Lidl a inceput colaborarea cu Politia Rutiera Romana si a initiat campania „Verde la educatie pentru circulatie”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin