20.09.2013

Stefan Banica la Teatrul de Vara, 9 noiembrie, ora 19.30

Stefan Banica le da intalnire fanilor sai bacauani pe 9 noiembrie, de la ora 19.30, la Teatrul de Vara. Concertul din Bacau face parte din turneul national de amploare, care se va desfasura pe parcursul lunii noiembrie in 10 dintre cele mai importante orase din tara si care va purta numele celui mai recent single semnat Stefan Banica – “Alerg printre stele” .

In ultimii ani, ca un preambul al concertelor sale traditionale de Craciun si pentru a fi mai aproape de
cei care-i iubesc muzica, dar nu pot de fiecare data sa ajunga la concertele de la Sala Palatului, Stefan Banica sustine un turneu national alaturi de trupa sa, “Rock’n’Roll Band” si grupul “The 50’s”. Publicul, care asteapta cu nerabdare revederea, mereu surprinzatoare si emotionanta cu artistul, va avea parte si de aceasta data de un show de exceptie, marca Stefan Banica. In concertele din cadrul turneului vor putea fi ascultate atat hituri binecunoscute si asteptate de public de fiecare data, cat si cantece de pe albumul “Altceva”, de pe care artistul a lansat pana in prezent nu mai putin de patru single-uri: “Nu e prea tarziu”, super-hitul “Ce e dragostea?” ft.Marius Moga, “Noaptea de Craciun” si cel mai recent single, “Alerg printre stele” ft.Pacha Man, care da si titlul turneului din acest an. Albumul “Altceva” a fost premiat la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania din luna martie a acestui an pentru “Cel mai bun album al anului”, Stefan Banica fiind desemnat in cadrul aceleiasi gale „Cel mai bun interpret” si “Artistul anului 2012”.

Pregateste-te sa alergi printre stele alaturi de Stefan Banica! Concertul toamnei vine in orasul tau: Stefan Banica – “Alerg printre stele”! Sambata, 9 noiembrie, ora 19.30, Teatrul de Vara, Bacau.
Plurivalenta sa artistica, palmaresul impresionant de premii si distinctii, pasiunea, daruirea si profesionalismul care ii caracterizează cei peste 25 de ani de cariera prolifica in muzica, teatru, film si televiziune sunt certitudini care confirma ca Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti si respectati artisti romani.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului de Vara, la Agentia Teatrului, la Casa de Cultura a Sindicatelor si online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro. In functie de categorie, biletele se pot achizitiona la pretul de: 100 de lei categoria VIP, 80 lei categoria I si 60 de lei categoria a II-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin