28.09.2013

"Interzis Adultilor" cu Anatol Basarab

Miezul noptii, a prins tinerii bacauani, la Ateneu. O imagine rar intalnita in peisajul nostru cotidian, si  nu au venit pentru concert, ci pentru a cauta raspunsuri. Salonul de Piane, a provocat aceasta intalnire cu psihologul, numerologul si vedeta Anatal Basarb.

Nici nu stiu daca am fost la o conferinta sau la un show de stand-up comedy. Anatol a reusit sa le imbine perfect pe amndoua, tinand tinerii cu sufletul la gura.

Conferinta intitulata "Interzis Adultilor" a avut ca tema cartea invitatului, "Viata care ne traieste". Au avut acces in sala, doar categoria de varsta, cuprinsa intre 16 si 26 de ani. Subiectele dezbatute au acoperit intreaga problematica actuala, cu care se confrunta cei mentionati.

Cei prezenti in sala, in afara de cunostinele pe care le-au acumulat, au plecat si cu premii. Mioara Iacob, organizatorul evenimentului, a oferit, printr-o tombola, premii constand intr-o tableta, un aparat foto, un stik de 32 de gb, o sedinta de numerologie si o invitatie la seminarul sutinut astazi, pentru adulti, de catre Anatol.

Fotografiile pe facebook << click

Un comentariu:

LinkWithin