06.02.2012

Acuzatiile primarului, asupra responsabililor cu deszapezirea

Luni seara, am fost prezent in Primaria Bacau, la sedinta Comitetului de iarna, intrunit datorita fenomenelor meteorologice intense din ultimele ore. Primarul Stavarache era suparat si i-a luat la rost pe cei care nu si-au indeplinit sarcinile de deszapezire, conform contractului castigat la licitatie. Ceea ce a dat de inteles, ca a fost orecum sabotat si ca unii isi bat joc de cetatenii Bacaului.

Neregulile au fost suspectate de mult, dar s-au confirmat tot azi, la ora 14, cand i-a chemat pe toti in parcarea stadionului. Cum s-a asteptat, masinile nu erau cate ar fi trebuit...

  Din punctul meu de vedere, azi s-a circulat greu de tot. Cel putin printre blocuri era JALE. Pe de alta parte inteleg ca e criza, si ca intr-adevar a nins enorm de mult., si se asteapta incheierea ninsorii pentru a interveni.   Gresela cea mai mare e ca nu s-au folosit peste tot substante speciale, ce trebuiau imprastiate INAINTE! De aici pleaca problema, pentru ca in tarile civilizate, asta e procedura....si nu se ajunge la un asemenea trafic. Ca sa nu mai zic de soferii nesimtiti care parcheaza prost si prin intersectii si societatile comerciale care sunt obligate sa-si curete trotuarul.

Vezi acuzatiile:


Imagini de la pranz, din parcarea stadionului municipal (viceprimarul)


Vezi si situatia drumurilor inchise din Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin