03.02.2012

S-a lansat Empower Connect in Bacau

20 de persoane au dat curs invitatiei de a participa la inaugurarea filialei Empower din Bacau. Intr-o atmosfera relaxanta, ne-am strans cu totii pentru a socializa si in primul rand de a ne cunoaste, asa cum zicea si sloganul intalnirii. Oameni diferiti, cu viziuni diferite si din domenii diferite. Dar cum un scop comun, dezvoltarea personala si in cautare de raspunsuri la intrebarile de zi cu zi.  Cea mai frumoasa parte a fost diversitatea varstei, deorece mai rar se intalnesc grupuri cu varste de la 13 la 40 si ceva de ani...Dar cum prietenia si scopurile pozitive nu au varsta, prima intalnire a Empower Bacau in parteneriat cu JCI Bacau a fost un pas inainte spre normalitate.


Empower Connect este o platforma de socializare offline pentru toti cei interesati de domeniul
dezvoltarii personale si profesionale. Proiectul se concretizeaza intr-o serie de intalniri lunare in mai multe orase din Romania si din strainatate.


La Empower Connect te intalnesti cu membri ai echipei Empower, cu traineri, consultanti, antreprenori, profesionisti in diverse domenii. Gasesti la un loc furnizorii si clientii in domeniul dezvoltarii personale si profesionale si pe toti pasionatii acestui domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin