11.02.2012

APEL CĂTRE CETĂŢENI ! Ajutor pentru sinistrati!

Up-date:  Pe perioada starii de urgenta, centrul de colectare de alimente neperisabile pentru sinistratii din Vrancea e deschis 24 de ore din 24. (Cercul Militar Bacau - str. Oituz 16, langa scoala 19) 

Dată fiind situaţia de urgenţă cu care se confruntă locuitorii judeţului Vrancea, Prefectura Bacau face apel la implicarea tuturor reprezentanţilor mass media pentru sensibilizarea cetăţenilor băcăuani, a agenţilor comerciali şi a ONG-urilor, să participe la campania de solidaritate cu vecinii vrânceni aflaţi în dificultate, cu produse alimentare de bază: apă, conserve, pâine, cu utilaje de deszăpezire. Există localităţi întregi izolate, în care locuitorii nu au posibilitatea să se aprovizioneze. De asemenea, facem apel la voluntari, care doresc să ajute echipajele ISU şi Crucea Roşie să distribuie alimente cetăţenilor sinistraţi. Li se asigură transportul dus-întors.


Punctul de colectare al donaţiilor este Instituţia Prefectului-judeţul Bacău. Operaţiunea se va desfăşura în următoarele 3 ore, convoiul plecând la ora 14.00 spre Vrancea.

Prefectura Bacău, în parteneriat cu Garnizoana Bacău şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Maior Constantin Ene” Bacău, a deschis la Cercul Militar Bacău, Str. Oituz 16, un punct de primire ajutoare de la populaţia şi agenţii economici băcăuani pentru sinistraţii din Muntenia (localităţile grav afectate de condiţiile meteo nefavorabile). Necesităţile lor urgente constau în produse alimentare de bază (apă, conserve şi pâine), utilaje de deszăpezire, lemne de foc şi voluntari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin