25.02.2012

Expozitia "Art-Martisor"

Expozitia "Art-Martisor" va fi prezentata duminica, 26.02.2012, intre orele 12:00-18:00, in incinta Arena Mall Bacau (parter) si in perioada 27-29.02.2012, in cadrul Colegiului National de Arta „George Apostu” Bacau. Deschiderea expozitiei, in incinta colegiului, este programata pentru luni, 27.02.2012, ora 10:40.

Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale Bacau deruleaza, in perioada decembrie 2011 - octombrie 2012, proiectul de art-terapie "Raza de soare" . Îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru 15 copii, cu
vârsta între 5 şi 18 ani, diagnosticaţi cu diabet zaharat, insulino-dependenti este obiectivul general al acestui proiect. Alaturi de specialisti, in proiect sunt implicati si 7 voluntari, elevi in cls. a X-a la Colegiul National de Arta "George Apostu" Bacau.

Fără pretenția de a produce artă sau performanță artistică, terapia prin artă (pictură, desen, modelaj, colaj, jocul cu marionete, muzică etc.) le ofera beneficiarilor, într-un mediu securizant, acea libertate de manifestare și exprimare, permitându-le să se conecteze cu ei înșiși, să-și dezvolte capacitățile de expresie, de comunicare, de relaționare și să găsească calea spre schimbare și dezvoltare la nivel personal.

Proiectul „Rază de soare”, implementat de Asociaţia pentru Promovarea Dezvoltării Personale Bacău, este finanţat de Fundația pentru Comunitate și MOL România prin Programul pentru Sănătatea Copiilor.

In aceasta perioada, în cadrul activitatilor, sunt realizate diferite produse hand made: martisoare, felicitari etc, care vor fi prezentate în cadrul expozitiei „Art-Mărţişor”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin