14.02.2012

Fericirea a trecut si prin Bacau

Initiatorii proiectului "Turneul Fericirii" au facut un popas si in Bacau, duminica, la Salonul de Piane. Desi Bacaul nu era pe traseul turneului, au fost de acord sa ne cunoastem. Fiind  pentru prima oara cand ii vedeam, parca reintalnisem niste prieteni din copilarie.

Ce apreciez cel mai mult la ei este deschiderea si dorinta de actiune provenita din inspiratie, in detrimentul varstei tinere, Tania 21 de ani si Catalin 25. Pentru unii, varsta tanara reprezinta o bariera mentala si nu pot sa inteleaga cum tinerii pot spune ceva interesant. In viziunea societatii, trebuie sa ai o varsta mult mai mare.

In realitate tinerii au energii noi si le vor inlocui pe cele vechi. E doar o chestiune de timp. Cand spun vechi ma refer la mentalitati si nu la varste.Discutiile avute cu ei au fost foarte interesante pentru cei care au avut urechi sa auda si suflete sa inteleaga. In general, oamenii au mereu intrebari legate de viata si de cautarea fericirii. De cele mai multe ori fericirea este sub nasul nostru si tot o cautam. Fericirea nu e un scop, ci calea in sine. Gandurile si prezentul ne influenteaza viitorul.

Le multumesc inca o data ca ne-am cunoscut si la buna vedere! Intalnirea a avut dublu scop, si anume strangerea de bani pentru copiii nevazatori.

Catalin Manea  este autorul cartii Totul din Intreg si Tania Tita autoarea cartiiGhidul Tuturor Femeilor”, carti ce pot fi descarcate gratuit de pe internet - clik pe titluri.


 Voi reveni si cu un material video

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin