22.02.2012

Casatoreste-te in ”Autobuzul dragostei”

Liga Studențească a Universității “Vasile Alecsandri” din Bacău,te invită vineri, 24 februarie 2012 intre orele 10.00-16.00 să intri in rândul celor căsătoriți, chiar și pentru o singură zi, intr-un loc mai deosebit, un autobuz. ”Autobuzul dragostei” va circula pe traseul 22 și va opri în fiecare stație pentru a îmbarca indrăgostiții de toate vârstele. Cei care se vor căsători vor primi certificate de căsătorie pentru o zi şi vor fi
cupluri premiate. Această invitație este adresată de către Liga Studențească tuturor îndragostiților ce vor să urmeze tradiția de ”Dragobete”, indiferent de vârstă. Dacă în anii din urmă s-au ‘căsătorit’ cupluri de vârsta a treia, este interesant ce va urma anul acesta, poate chiar o cerere oficială în căsătorie.


În cadrul acestui eveniment Liga Studențească a Universității ”Vasile Alecsandri” din Bacau va avea ca parteneri: Trustul Media Deșteptarea, SC Transport Public SA, Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău, Arena Mall, Șapte Seri, MEDIAGAB, Graffit Invest, JCI Bacău, Easycall, Kremlin Bacău, Uniunea Națională a Studenților din România, Ciobufilm, Cătălin Daniel Toma Advertising, Cofetaria Simina, Mega Bacău, Mihai Enășel, Bacău Events, Ghidul Bacăului, Inima Bacăului, Kristofer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin