16.02.2012

Sala Sporturilor salvata!

Zăpada topită, infiltrată prin acoperiş, afectează interiorul sălii, terenul de joc şi tribunele. Acţiunea este considerată prioritară, motivat de faptul că în această sală se desfăşoară competiţiile sportive judeţene şi naţionale.




Ţinând cont de urgenţa intervenţiei, de gradul de dificultate şi de volumul mare de muncă, prefectul
judeţului, inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, comandantul Grupării Mobile de Jandarmi, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, administratorul Sălii Sporturilor şi administratorul societăţii care a executat lucrarea de acoperire a sălii, s-au întâlnit la faţa locului pentru a analiza situaţia şi a dispune măsuri de intervenţie, în mod urgent şi eficient.

Cu aceeaşi rapiditate şi promptitudine de care au dat dovadă în toate intervenţiile de urgenţă, circa 50 de cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău şi Gruparea Mobilă de Jandarmi au fost imediat mobilizate şi au degajat cantităţile mari de zăpadă acumulate pe acoperişul Sălii Sporturilor din Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin