13.09.2013

S-a lansat SWIMATHON

Joi, 12.09.2013, ora 11.00, a avut loc la lansarea oficială a proiectului SWIMATHON, proiect care se va desfășura în premieră în Bacău pe data de 24 octombrie. Prezentarea proiectului s-a desfasurat în incinta Bazinului Olimpic Bacău în prezența reprezentanților organizațiilor neguvernamentale care și-au exprimat deja acordul de participare: Asociația Betania, FSC Bacău, Asociatia Sindrom Down Bacău, Inner Wheel Bacău, Centrul Daniel, Asociatia Mutadis Mutandis, Fundația Teatrală Neghiniță Bacău.

Personal, ma alatur proiectului si voi inota pentru unul din ONG-uri, si anume Fundatia de Sprijin Comunitar.


 Toate fotografiile pe facebook << click

Evenimentul în sine constă în desfășurarea unei competiții sportive ca suport ideatic pentru strângerea de fonduri, organizațiile prezentate, dar și altele, având posibilitatea să să-și trimită în apă, la propriu, susținătorii propriilor cauze. SWIMATHON e un mecanism interactiv, stimulator în planul inițiativelor comunitare, desfășurat deja cu succes în orașe precum Cluj, București, Iași, Oradea.

Fundația Comunitară Bacău mai are la activ o inițiativă asemănătoare, realizată însă sub forma unei competiții de sărituri în apă, care a avut loc în 1 decembrie 2012 sub denumirea ”Sari pentru comunitate”. Suma adunată în 2012 a fost de circa 20 000 lei pentru opt cauze ale comunității. Detalii pe www.fundatiacomunitarabacau.ro/swimathon Lucrurile se mişcă. Dacă faci valuri.

Un comentariu:

LinkWithin