29.09.2013

Conferinta cu Antonia Noel, despre copii

In data de 3 octombrie 2013, la Universitatea "Vasile Alecsandri" va avea loc între orele 18 - 20, conferinta cu tema : ''Comunica eficient cu copiii, la orice vârsta'', destinata parintilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor si tuturor celor care lucreaza si/sau sunt în contact cu copiii.

 Participantii vor descoperi din perspectiva Metodei ESPERE® abordari concrete în situatiile cu care se confrunta un adult în relatia cu copilul, în functie de problematica specifica vârstei copilului. Cum putem
obtine de la copil raspunsuri adecvate, fara sa ne folosim de recompensa sau pedeapsa, cum putem diferentia nevoile de dorintele lui, cum vom reusi sa-i oferim o ascultare empatica, care sa ne permita o comunicare relationala ? –sunt câteva teme ce vor fi abordate în cadrul conferintei.

Trainerul Antonia Noël va transmite participantilor o serie unelte si tehnici de comunicare ale Metodei ESPERE®. Aceasta pedagogie a comunicarii prezinta o abordare psihologica a copilului care permite dialogul, empatia si întretinerea unei relatii parinte-copil sanatoase si echilibrate. Antonia Noël este singurul trainer din România certificat de catre Institutul ESPERE International din Paris care sustine conferinte/workshopuri de parenting si dezvolta cursuri prin Metoda ESPERE® în institutii, scoli si întreprinderi. Ea este trainer CNFPA, jurnalista, colaboratoarea emisiunii « Totul despre mame » la Prima Tv si nu în ultimul rând mama lui Alexandre, 8 ani, de la care învata zi de zi sa-si desavârseasca meseria de Parinte. Conferinta va avea loc Universitatea Vasile Alecsandri corp D sala 17, iar pretul unui bilet este de 50 lei.

Un comentariu:

LinkWithin