01.02.2012

Oreste lansează „La sfârșit va fi începutul” în librăria Glissando

       Realizatorul de televiziune, Oreste Teodorescu, își lansează cartea „La sfârșit va fi începutul!”, sâmbătă 04.02.2012, la ora 17.00, la librăria Glissando.

Aceasta este cea de-a treia carte a autorului, după volumele „Codul lui Oreste” (2010) și „Demonii puterii în democrație - manipularea, dezinformarea și agresiunea info-energetică” (2011). Apărut în noiembrie 2011, volumul „La început va fi sfârșitul” este lansat și în Bacău la începutul anului 2012, un an
caracterizat de curiozitățile cu privire la noile fenomene pe care omenirea ar urma să le cunoască.


Temele majore cuprinse în acest nou volum vor fi dezvăluite de autor. Cei prezenți vor intra în dialog cu
Oreste și îi vor putea adresa toate întrebările pe care le consideră necesare. Evenimentul este deschis tuturor pasionaților de lectură și pentru toți cei care sunt interesați de esoterism, filosofie, religie etc.
„Ne pregătim pentru o lume nouă. Singurul principiu al unei construcții durabile este aducerea ordinii în haos. Prefacerile din jurul nostru s-ar putea să ne sperie, atâta vreme cât nu le înțelegem bine, dar să nu uităm că avem puterea divină din cele trei planuri ale realității: mental-sentimental-fizic, sau mai precis spus: spiritual-astral-material.” (Oreste Teodorescu, La început a fost sfârșitul).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin