20.02.2012

Nervi si incompetenta la taxe si impozite

Daca vrei sa-ti platesti impozitul si taxele de salubritate pe anul acesta, iti trebuie putina rabdare si trebuie sa stii ca s-au dus "vremurile bune " in care stateai inauntru la coada. Acum se sta pe hol, iar azi am avut un soc sa vad ca oamenii stateau afara, in frig.  Desi s-a introdus aparat cu bonuri de ordine, lucru civilizat de altfel, nu prea are eficienta. Am fost joi sa platesc impozitul, erau prea multi in fata, am plecat. M-am dus vineri, nu mergeau calculatoarele. Am revenit si azi, oamenii stateau afara, in frig! De ce? pentru ca nu au functionat nici azi calculatoarele, si abia reusisera sa le puna in functiune. In loc sa aduca oameni sa explice pensionarilor care e problema, au adus paznici sa-i tina afara, ca nu cumva sa intre mai multi, desi holul era liber.
Exterior

Interior
Si cand te gandesti ca e locul unde mergi sa dai bani si unde exista suficiente resurse pentru a
implementa o infrastructura buna, te ia cu nervi....ca sa nu mai spun ca dosarele stateau la indemana oricui, puteai sa iei cata arhiva doreai de pe holuri....

Ca si informatie diversa, cladirea, in stare de degradare, apartine Consiliului Judetean si e data cu imprumut Primariei. Recent se zvonea ca ar dori sa mute sediul de colectare a taxelor si ipozitelor, in  fostul cinematograf Orizont. Dupa parerea mea mea ar fi o mutare gresita, pentru ca in acea zona nu ai un loc de parcare. Abia isi gasesc locatarii din zona. Si unde vor parca miile de bacauani si angajatii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin