29.02.2012

Jandarmii sunt oamenii de langa tine

În urma unui apel umanitar primit din partea Secretariatului General al Ministerului Administraţiei şi Internelor, astăzi - 29 februarie 2012, 15 jandarmi din Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău au donat sânge.
Apelul umanitar a fost făcut în scopul ajutorării unui coleg din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş care este victima cele-i de-a doua deflagraţii produsă într-un imobil din
Sighetul Marmaţiei în ziua de 19 februarie 2012 şi care are o grupă de sânge mai rară B3 RH POZITIV. (Acesta se afla în timpul serviciului efectuând cercetări cu privire la elucidarea cauzelor care au dus la prima explozie ).

Ca urmare a acestui apel , la nivelul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău 15 jandarmi, cu aceeaşi grupă sanguină, au donat astăzi sânge, sperând că prin gestul lor vor putea să îl ajute pe cel care are atât de multă nevoie de acest sprijin.

Prin grija Centrului de transfuzii sanguine din Bacău sângele va ajunge la Spitalul clinic de urgenţă Floreasca din Bucureşti - unde este internat colegu nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin