05.10.2013

Psd Bacau alaturi de sinsitratii din Galati

Joi, 3 octombrie, membri ai Organizației Județene PSD Bacău au participat la o acțiune umanitară în sprijinul sinistraților din comuna gălățeana Costache Negri.
In urma inundațiilor survenite recent în mai multe zone din țară, Organizația Județeană Bacău a Partidului Social Democrat a inițiat o campanie de colectare și distibuire de alimente, haine si articole de strictă necesitate destinate locuitorilor afectați.

In desfășurarea acestei campanii un rol important a revenit structurilor locale ale Organizație Județene
PSD. Una dintre cele mai active structuri implicate în campania umanitara a fost organizația locală PSD Săucești.
Transportul a constat în următoarele cantitați de alimente și produse colectate: 9 tone de porumb știuleți, 4 tone porumb boabe, 5 tone grâu, 1 tonă cartofi, 200 kg orez vrac, legume, apă minerală, ulei, zahăr, faină, orez, bulion , articole vestimentare, saltele si piese de mobilier.

"Campania inițiată de noi este un gest firesc, de solidaritate și normalitate. A sosit rândul nostru să venim, prin astfel de acțiuni,în sprijinul celor greu încercați de vitregiile naturii. Vreau să apreciez în mod deosebit implicarea colegilor din Săucești, cei care au fost afectati si ei in urma inundatiilor din 2005, 2008 si 2010 si inteleg cel mai bine, din pacate, astfel de situatii extreme."  a declarat Dragos Benea, Presedintele Organizatiei Judetene PSD Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin