29.10.2013

Conferinta Afaceri.ro - marti 30 octombrie 2013

Primaria Municipiului Bacau, impreuna cu Arhipelago Interactive, APEC si Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, organizeaza in data de 30 octombrie 2013, Conferinta AFACERI.RO Bacau: Pozitionare, bune practici, perspective si instrumente de crestere economica.
            Evenimentul se va desfasura la Centrul de Afaceri si Expozitii si va include prezentari, dezbateri, workshopuri si networking in intervalul orar 09:30 - 17:00.
            Cu acest prilej, participantii vor afla informatii actuale despre:
§         fondurile europene disponibile pentru dezvoltarea afacerilor, in 2014;
§         finantari bancare in functie de profilul firmei;
§         avantajele crearii clusterelor pe domenii de activitate etc.
Sunt invitati ca speakeri personalitati din Ministerul Economiei, sistemul bancar, corporatii etc. Publicul tinta al evenimentului este alcatuit din oameni de afaceri din Bacau, primari.
            Conferinta de la Bacau este al saselea eveniment din seria conferintelor AFACERI.RO 2013 (Suceava, Iasi, Craiova, Brasov, Constanta, Bacau, Botosani, Piatra-Neamt, Cluj-Napoca, Bucuresti) care reunesc la fiecare editie peste 150 persoane de decizie, reprezentanti ai autoritatilor, manageri si intreprinzatori  pentru a discuta oportunitatile de dezvoltare ale zonei: premize si bune practici, pozitionare, perspective de crestere si instrumente de finantare.
            Intrarea este gratuita, pe baza de invitatie sau de rezervare pe site (http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-bacau-2013/), in limita locurilor disponibile. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Volksbank RomaniaSimba Invest, Acces Project Investments, Agricola, Luca Way si Senal-Com.


                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin