18.10.2013

Inaugurarea sediului MAN, MHS Truck & Bus cu Gica Hagi

MHS Truck & Bus a inaugurat vineri, 18 octombrie 2013, al 8-lea sediu din rețeaua de dealeri MAN, extinzându-și astfel aria de acoperire pentru serviciile oferite în zona Moldovei. Noul sediu este amplasat pe DN2, în sudul orașului Bacău. Invitat special a fost Gheorghe Hagi care a primit un nou autocar Otokar Vectio pentru  Academia de Fotbal ce o detine. MHS Truck & Bus, în calitate de partener oficial al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, asigură mijloacele de transport necesare pentru echipele care se antrenează în cadrul acesteia.
Evenimentul de deschidere, o frumoasă petrecere, la care au participat clienți și oficialități locale, unde au avut parte de multe surprize cum ar fi: test drive cu noua gamă de camioane MAN TG Euro 6, Kids Corner, tombolă și mâncare românească tradițională.
„Suntem fericiți că putem oferi serviciile noastre, clienților MAN din această zonă importantă a României. Astfel, putem spune, că suntem prezenți acolo unde proprietarii de camioane au nevoie de noi.”, a declarat
dl. Jorge Leuschner, CEO MHS Truck & Bus.
Pe lângă noul sediu inaugurat la Bacău, MHS Grup deține în România șapte sedii:  în București (Militari), Otopeni, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara și Constanța.
Sediul MHS Truck & Bus din Bacău este construit pe o suprafață de 2.350 mp, fiind al 3-lea din țară ca mărime. Dealership-ul include dotări pentru birouri vânzări, recepție service, magazin de piese de schimb şi accesorii, precum și un service încăpător. Service-ul din Bacău are o capacitate de 18 camioane și beneficiază de cele mai noi dotări pentru efectuarea tuturor tipurilor de lucrări mecanice, electrice, de tinichigerie, vopsitorie și stație ITP.
MHS Bacău Truck & Bus comercializează autocamioane noi şi rulate, marca MAN, precum și autobuze MAN și Otokar.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin