16.10.2013

Gospel la Casa de Cultura

Nimeni nu cântă muzică gospel mai bine decât populaţia de culoare, pentru că este muzica lor, parte din istoria şi din viaţa lor. Reverendul Dwight Robson şi “The Golden Voices of Gospel” îi invită pe băcăuani să fie parte dintr-o neasemuită călătorie care traversează un secol de spiritualitate şi tradiţe gospel. Concertul va avea loc duminică, 8 decembrie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 “The Golden Voices of Gospel” este compusă din cele mai bune voci din sudul Statelor Unite ale Americii, sub conducerea Reverendului Dwight Robson.

Originar din St. Louis, Missouri, Dwight Robson a adus mangaiere in sufletele oamenilor prin muzică. În anul
2000 a înfiinţat grupul “The Golden Voices of Gospel” care se evidenţiază ca un ansamblu de top în Europa, mai ales datorită tehnicii de a cânta identică cu cea a corurilor din bisericile Afro-Americane.

 Dwight Robson are o reputaţie binecunoscută de cântăreţ şi muzician. Artistul, împreună cu “The Golden Voices of Gospel” a colaborat cu vedete internaţionale precum: Michael Jackson, Mariah Carey, Joan Orleans sau “Weather Girls”. Dwight Robson şi “The Golden Voices of Gospel” vor prilejui publicului întâlnirea dintre gospel-ul american şi tradiţiile corale africane, iar repertoriul muzical extins al acestor voci carismatice, împreună cu jocul impresionant al clapelor, chitarei, basului şi percuţiei vor demonstra că rădăcinile jazz-ului sunt în gospel.

 În pragul sărbătorilor de iarnă, “The Golden Voices of Gospel” vor aduce audienţei bucuria şi credinţa, oferind un spectacol cu o încărcătură spirituală profundă, susţinut de un cor de elită, cu energia şi pasiunea specifice genului şi cu o coregrafie antrenantă. Acces General: 100 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin