08.10.2013

Liceenii merituoşi din Dărmăneşti au vizitat Parlamentul

La invitaţia deputatului de Bacău Miron Smarandache, un grup de 31 de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a din cadrul Liceului tehnologic Dărmăneşti au efectuat zilele trecute o vizită la Palatul Parlamentului. Liceenii au fost premiaţi astfel de către parlamentarul băcăuan în urma rezultatelor excelente obţinute la învăţătură, iar în
periplul lor prin Capitală au fost însoţiţi de doamnele profesoare Iulia Prepeliţă, Laura Ferenţ şi Cornelia Ciurlică.

Elevii au avut parte de un tur complet cu ghid al Palatului Parlamentului, prilej cu care au vizitat sala de plen a Camerei Deputaţilor, celelalte săli remarcabile din clădire, şi au avut posibilitatea să ia contact cu „laboratorul” legislativ al Parlamentului: au văzut cum se iniţiază propunerile legislative, au asistat la exerciţii de democraţie şi s-au familiarizat cu activitatea unui deputat.

 Surpriza deputatului Miron Smarandache nu s-a oprit însă aici, liceenii din Dărmăneşti având posibilitatea să viziteze şi Muzeul Grigore Antipa, precum şi alte obiective din Bucureşti. „Am considerat că elevii premianţi din Dărmăneşti merită să viziteze Capitala şi Parlamentul, deoarece poate unii dintre ei sunt tentaţi să urmeze o carieră politică. Cred că a fost o vizită benefică pentru fiecare dintre ei, o experienţă care le va folosi în viitor. Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei internaţionale a profesorilor, şi le mulţumesc şi pe această cale dascălilor care i-au însoţit”, a subliniat deputatul Miron Smarandache.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin