29.10.2013

Intalnirea Grupului de lucru Bacau a Institului Qvorum impreuna cu Fundaţia Hanns Seidel

Institul Qvorum impreuna cu Fundaţia Hanns Seidel organizeaza in Bacau un grup de lucru, pentru a se implica in comunitatea noastra.

Asa cum deja am anuntat la inceputul lunii, (articol aici), invitatia a fost publica. Impreuna cu cei care s-au inscris, am hotarat sa infiintam in Bacau, un CENTRU DE VOLUNTARIAT. Mai pe scurt, un loc in care sunt binevenite toate ONG-urile din Bacau iar cei care vor sa devina voluntari sa nu mai piarda timpul sa caute toate asociatiile si cu ce se ocupa fiecare. Vor primi consiliere, indrumare si explicatii cu ce li se potriveste lor cel mai bine. 
Adica, cine vrea sa planteze copaci si sa protejeze mediul, va fi indrumat spre asociatiile de mediu, cine vrea sa se joace cu copii va merge la cele sociale, cine vrea sa dea o mana de ajutor oamenilor aflati in dificultati, se va orienta in acea directie, cine are deschidere spirituala va merge la organizatii religioase, cine doreste sa studieze si sa se perfectioneze va lua calea asociatiilor educative si tot asa....

Va fi o platforma de lansare si intrajutoare a mediului public bacauan. Suntem in cautarea unui sediu, dar vom
fi si in mediul virtual. Vor urma cursuri, intalniri, seminarii, excursii si prietenii noi. 

In calitate de coordonator al grupului, astept parerile, sugestiile, recomandarile voastre. Urmatorul pas va fi o intalnire cu toate ONG-urile si cu grupul de lucru. Tineti aproape pentru noutati:)

In mare parte stiu cam toate asociatiile active din Bacau, dar cu siguranta mai sunt si altele poate la inceput de drum si ar fi frumos sa se implice acum, pentru ca este o oportunitate. 

Ma puteti contacta aici, cat mai repede!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin